Simona Brătulescu se vrea secretar general adjunct al Guvernului

Simona Brătulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș și președinte al ALDE Argeș este pe cai mari. Aceasta negociază „la sânge” pentru un post de secretar de stat la ministerul Economiei sau chiar de secretar general adjunct al Guvernului.
Fiind în ultimele șase luni de mandat ca vicepreședinte al CJ Argeș, aceasta își joacă ultima carte și încearcă să obțină un post bun și sigur pe la Capitală. După ce ar fi încercat ca secretar de stat la ministerul Economiei, însă fără prea mult noroc, aceasta s-a îndreptat spre o altă poziție la fel de interesantă. Acum se vrea secretar general adjunct al Guvernului, cu rang tot de secretar de stat, având, se pare, șanse destul de mari.
În caz în care va reuși, în 5 zile de la publicarea în Monitorul Oficial a numirii sale ca secretar general adjunct al Guvernului, Simona Brătulescu va trebui să își dea demisia de la CJ Argeş. Așadar, aceasta ar cam încheia socotelile cu gruparea PSD din Consiliul Județean Argeș, alături de care a fost alături până în ultima clipă, asta în ciuda faptului că la nivel național ALDE și PSD erau la cuțite.
Deși salariul de vicepreședinte al CJ Argeș, de 20.800 lei, este mai mare decât cel pe care îl va obține în noua poziție, de doar 16.640 lei brut, Simona Brătulescu gândește în perspectivă, realizând că „iubirea” din CJ Argeș, dintre PSD și ALDE, nu poate să reziste la nesfârșit.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea