Adrian Miuțescu - greu de înlocuit în Consiliul Județean Argeș

Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, a renunțat la funcția de consilier județean pentru a ocupa un post important la București, mai exact de președinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului. Acesta a fost numit în funcție la sfârșitul anului trecut.
Pe 10 ianuarie, în ultima ședință de Consiliu Județean, Miuțescu, liderul grupului liberal din Consiliul Județean Argeș, a anunțat la finele întrunirii că și-a depus demisia din legislativul județean. „Trebuie să mă retrag din Consiliul Județean pentru a nu fi într-o situație de incompatibilitate, de aceea vreau să anunț CJ Argeș, vreau să vă mulțumesc pentru colaborare, pentru modul în care am interacționat și am lucrat cu dvs și vă doresc mult succes în continuare”, a precizat Miuțescu la ultima ședință de CJ Argeș. La rândul său, Dan Manu a lăsat disputele politice deoparte și i-a mulțumit pentru colaborare urându-i succes în noua funcție.
„Sunt convins că proiectele și obiectivele pe care noi ni le-am propus vor fi continuate de colegii noștri”, a mai spus liderul PNL Argeș. Cu toate acestea, la momentul redactării acestui material, liberalii nu reușiseră nici să-i găsească un înlocuitor acestuia. Următorii candidați pe listele liberalilor din 2016 pentru Consiliul Județean sunt: Ion Claudiu Robert, Bădoiu Alin Alexandru, Ilie Ion, David Emilian și Georgescu Doru. Se pare că dintre aceștia, favorit pentru a-l înlocui pe Miuțescu este Ion Ilie de la Costești. Dar la ce luptă pentru funcții este în PNL Argeș, nimic nu mai este sigur.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea