Adriana Molfea, la un pas să devină director plin la cea mai mare unitate medicală din județ

Mai multe schimbări au loc, în această perioadă, la conducerea mai multor spitale din județul Argeș, după ce posturile au fost scoase la concurs. După mai mulți ani de interimate, spitalele din județ vor avea în sfârșit manageri prin concurs.

La sfârșitul anului 2019, a fost scos la concurs și postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. La examen s-a înscris un singur candidat. Este vorba de managerul Adriana Molfea, cea care a asigurat în ultimii doi ani interimatul la spital.
Pe  9 ianuarie, Adriana Molfea a trecut cu brio proba scrisă pentru concursul de manager al Spitalului judeţean, obținând nota 9,25. Mai are un singor hop până la câștigarea concursului. Luni, 13 ianuarie, aceasta va susține proiectul de management.
Reamintim că Adriana Molfea, jurist de profesie, a fost numită manager interimar în 2017. Începând cu 17 ianuarie, Spitalul Județean Argeș ar putea avea în sfârșit un manager plin în funcție, după mai mulți ani în care la șefia unității medicale au existat mai multe interimate. „Având în vedere faptul că, începând cu anul 2020, o serie de proiecte vizând S.J.U. Pitești urmează să intre în execuție, cum ar fi construirea unui laborator de radioterapie și extinderea spitalului, Consiliul de Administrație a stabilit în data de 14 noiembrie 2019 că este oportună organizarea concursului de ocupare a funcției de manager, persoană fizică, la S.J.U.P. pentru a asigura implementarea și monitorizarea acestor proiecte pe perioada de 30 - 48 de luni în care acestea se derulează. Concursul este organizat în perioada 25.11.2019 - 17.01.2020“, a precizat Andrada Preda, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Argeş, cu privire la motivul pentru care concursul a fost organizat în această perioadă şi nu mai devreme.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea