Examene fără emoții. Manageri prin concurs la Spitalul Județean Argeș și la cel din Leordeni

Nu au fost surprize la concursurile de manager de la Spitalul Județean de Urgență Pitești și de la Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni.  Managerii interimari au fost singurii candidați înscriși la concurs obținând note de peste 9 la cele două probe ale concursului.

Manager de 9,24 la Spitalul Județean Argeș

La sfârșitul anului 2019, a fost scos la concurs postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. La examen s-a înscris un singur candidat. Este vorba de Adriana Molfea, jurist de profesie, cea care a asigurat în ultimii doi ani interimatul la spital. Aceasta a trecut probele cu 9.24 media finală. Pe  9 ianuarie, Adriana Molfea a trecut cu brio proba scrisă pentru concursul de manager al Spitalului Judeţean, obținând nota 9,25. Ăe 13 ianuarie, aceasta a trecut și de proiectul de management cu 9,22.

Manager de 9,15 la Spitalul de la Leordeni

La Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni, singurul candidat înscris la concurs a fost managerul interimar Marian Clipici, fost consilier județean din partea PSD și om de bază al partidului. Acesta a promovat concursul cu o medie finală de 9,15, după ce la testul grilă a obținut 9,25 , iar la proiectul de management – 9,05.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea