Acțiune de ecologizare, la Băbana

# Primarul Bebe Ivan o ceartă pe ”colega” de la București, Gabriela Firea
Așa cum ne-a obișnuit, primarul din Băbana, Bebe Ivan, nu suportă mizeria, nu suportă să vadă aruncate deșeuri pe marginea drumului. Așa că a început, în forță, din acest punct de vedere, noul an.
Bebe Ivan: ”Oful ” nostru, de câțiva ani este aruncarea deșeurilor menajere din mașină în mers, din portbagajul mașinii, de către cei care tranzitează comuna, am găsit facturi, foi de parcurs, bonuri de la curățătorie, i-am sunat, mulți nu recunosc, invocă diferite motive, alții își cer scuze !!
Am făcut azi (miercurea trecută, n.r.) curat de la Unitatea Militară, chiar și pe zona pădurii ce aparține de Bascov, pe pantă la Lupueni , peste 62 saci, doream să văd pădurarul din zona că ne ajută, am făcut apoi curat în zona Pisculungeni,  4 mașini de gunoi am scos din marginea pădurii, oamenii vor să punem camere supraveghere peste tot și să le dăm amenzi , dar nu sunt atâția bani să pui camere și în pădure!
Mulțumesc compatrioților mei din Babana care , la această acțiune voluntară , au colectat 4700 kg reciclabile, sunt totuși puține, deoarece anul acesta avem target să selectăm 50% din cantitatea de gunoi menajer colectată pe rază localității noastre, pentru a nu fi penalizați de cei de la Mediu!
Dragi călători prin localitatea noastră, dacă aveți reciclabile sau chiar gunoi menajer, vă aștept la primărie , unde avem în loc special de depozitare, nu va costă nimic, decât să le aruncați pe marginea șoselei!
Este greu, selectăm de peste 5 ani, acum trebuie să-i educăm și pe alții care nu locuiesc în comună noastră!
Asta cu 50% grad colectate este impusă de UE, este greu de realizat, văd la TV pe dna Firea și ministrul mediului , că ” vom constietiza primarii din țară să colecteze selectiv”!
Dragă primar al Bucureștiului, noi selectăm gunoiul menajer de 5 ani, vă trezirăți voi, cei de la ”ora exactă”, să ne dați sfaturi nouă, nu uitați că suntem prea ”rodați” pentru aceste vremuri, chiar dacă locuim la țară!
Să auzim numai de bine!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea