LA MULȚI ANI, LOGISCOOL!

Școala Internațională Logiscool Pitești împlinește, în luna februarie, un an de când oferă cursuri de programare și robotică copiilor din orașul lalelelor.
Școlii noastre i-au pășit pragul peste 250 de elevi care se înscriu cu mândrie la cursurile și la taberele urbane pe care le organizăm în vacanțele lor.
LOGISCOOLeste o rețea de școli  de programare care și-a început activitatea în 2018 în România. În Europa a apărut în  2014, iar astăzi numără deja peste 100 de locații în toată lumea și se mândrește cu numărul mare de scooleri care au pătruns în lumea tehnologiei digitale și au deslușit tainele programării.
Cunoștințele de programare și IT au devenit la fel de importante ca și cele de limbi străine.  Acest domeniu cu un parcurs fenomenal este considerat o investiție în educația copilului pentru că oferă deschidere către toate domeniile și pentru   cele mai  solicitate și bine plătite meserii.
De ce suntem diferiți?
Coordonatoarea școlii, Carmen Boboc, ne prezintă avantajele acestei francize:
• Platformă proprie gândită special pentru procesul de învățare și adaptată vârstelor.
• Materia este structurată și updatată de către Departamentul de educație al Logiscool Internațional, pas cu pas cu noutățile din domeniul IT.
• Curriculum modular dezvoltat pe module interconectate, care oferă șansa fiecărui elev să aibă un parcurs de la nivelul de începător până la avansat, devenind capabili să utilizeze orice limbaj de programare existent.
• Trainerii, proaspeți absolvenți ai facultăților de profil sau studenți în acest domeniu, oferă atmosfera COOL  care îi face pe elevii  școlii noastre să revină cu  nerăbdare la cursuri.
Elevii își iubesc trainerii, adoră ceea ce învață alături de ei și oferă multă dragoste ca recompensă pentru eforturile unor copiii mai mari pentru copiii mai mici.
Managerul școlii, prof. Iliescu Cecilia,  crede că cei ce încep de mici și  ”întâlnesc” cu plăcere acest domeniu au șanse mari să devină creatori ai tehnologiei, nu doar utilizatori.
Echipa Logiscool  a devenit  o familie, în care s-au legat prietenii, s-au dezvoltat pasiuni comune și  și ne mândrim că suntem parte din acest nucleu.
Te așteptăm cu drag în familia LOGISCOOL!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea