Atenție! Poliția Locală Bradu identifică persoanele ce aruncă gunoi pe domeniul public și îi amendează!

Poliția Locală Bradu atrage atenția persoanelor care aruncă gunoaie pe domeniul public al comunei că vor fi aspru sancționate. ”Și aici ne referim în special celor care circulă pe strada CET-ului, atât pe jos, cât și cu auto, care au făcut un obicei din a arunca gunoaie pe marginea drumului. Precizăm că pe această stradă au fost montate camere de luat vederi de curând și rezultatele au apărut”, transmite șeful Poliției Locale Bradu, Gheorghe Militaru.

Astfel, pe 20 ianuarie 2020, în jurul orei 00.15, numitul T.I.A., de 21 de ani, din satul Piscani, comuna Dârmănești, județul Argeș, a fost surprins pe această stradă în timp ce abandona deșeuri menajere, fiind sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, conform art.11.1.pct.2 din HCL Bradu nr.107/2018, cu modificările și completările ulterioare, pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea localității, precum și constatarea faptelor ce constituie contravenții (realitateabradului.ro).
Astfel de fapte au fost constatate și în zona fosta Porcărie, aici fiind depistat în ziua de 13 ianuarie numitul A.G., de 70 de ani din Pitești, în timp ce abandona pe domeniul public deșeuri provenite de la dezafectarea instalațiilor sanitare, fiind sancționat conform aceluiași act normativ menționat mai sus.

*** *** ***

Coș de gunoi, aruncat în aer cu petarde

#  Isprava unui tânăr din Bradu l-a costat pe acesta 1000 de lei

În prima zi a anului, în jurul orei 01.45, numitul M.M.N. de 21 de ani din comuna Bradu, în parcul de pe strada Heleșteului, neavând ce face, a crezut de cuviință să experimenteze mai multe petarde în interiorul unui coș de gunoi, pe care l-a deteriorat.
Acesta a fost sancționat contravențional cu 1000 de lei conform art.12.2, pct.3 din HCL Bradu nr.107/2018, cu modificările și completările ulterioare, pentru aprobarea  Regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea localității, precum și constatarea faptelor ce constituie contravenții.

*** *** ***

Arunca gunoiul pe marginea drumului!

# Cetățean din Bradu, sancționat după ce a aruncat deșeuri menajere și cadavre de păsări pe strada CET-ului

Pe 15 ianuarie, în jurul orei 2,15 dimineața, pe strada CET-ului a fost surprinsă o persoană, prin intermediul camerelor video, în timp ce arunca din autoturismul propriu deșeuri menajere și cadavre de păsări. A fost identificat atât autoturismul, cât și conducătorul auto.
Acesta riscă sancțiune contravențională de la 1.000 lei la 1.500 de lei, conform art.11.1.pct.2 din HCL Bradu nr.107/2018, cu modificările și completările ulterioare, pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea localității, precum și constatarea faptelor ce constituie contravenții.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea