Deputatul Dănuț Bica a reușit să țină prima conferință de presă anul acesta

Deputatul PNL Dănuț Bica a reușit, la sfârșitul săptămânii trecute, să susțină o conferință de presă. Spunem că ”a reușit”, pentru că, la încercarea anterioară, sediul partidului a fost spart, iar întâlnirea cu presa nu a mai avut loc.
Jurnaliștii nu s-au îngrămădit deloc, semn că în sediul respectiv, încă, bântuie ceva spirite rele. La întrunirea cu presa locală, parlamentarul a pus accent pe subiectele de interes național, precum recenta demitere a Guvernului Orban, ordonanțele de urgență date cu o seară înainte etc.
Dănuț Bica:  ”Cei care au votat moțiunea au dat o lovitură cruntă democrației. Această majoritate parlamentară a dovedit că este total compromisă. Ați văzut cine a votat și cum, de la PNL a fost un singur vot pentru demitere, este vorba de o colegă care s-a zăpăcit și a votat, din greșeală, invers”, a spus deputatul.
Acesta a ținut să lectureze majoritatea legilor date de Guvernul Orban atunci, seara. Printre acestea, legi cu privire la masa caldă în școli, la coronavirus.
”Nu este un semn de egalitate între ele și tipul de legi dat pe vremea lui Liviu Dragnea. Oamenii trebuiesc informați”, a adăugat interlocutorul.
Cu privire la alegerile locale, Dănuț Bica a făcut cunoscut graficul de desfășurare, menționând că, în martie, vor avea nominalizați toți candidații din județ, dar și programele electorale ale acestora.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea