„Luna de Teatru la Mioveni” - un veritabil mărțișor cultural

În perioada 01 - 29 martie Centrul Cultural Mioveni în colaborare cu primăria orașului vă oferă un veritabil Mărțișor Cultural, în cadrul celei de-a VII-a ediții a evenimentului “Luna de Teatru la Mioveni”. A devenit deja o tradiție ca publicul din Mioveni, dar nu numai, să fie delectat în luna martie cu o serie de cinci spectacole de excepție, puse în scenă de regizori premiați la importante festivaluri, în care vor evolua actori cunoscuți, din teatru și televiziune.
La această ediție publiul va gusta din plin mai multe genuri de comedie, de la stand-up, parodie muzicală până la satiră.
Evenimentele sunt programate în zilele de duminică a lunii martie, respectiv pe 01, 15, 22 și 29 martie, de la ora 18.00, atât în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor ”Dacia” Mioveni, cât și în sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni.
Prețul unui bilet costă între 30 și 60 lei, iar un abonament la toate spectacolele este de 130 lei. Biletele și abonamentele se găsesc, în limita locurilor disponibile, la Centrul Cultural Mioveni, în intervalul orar: L – J: 08.00 – 16.00, V: 08.00 – 14.00, S: 09.00– 12.00
Luna de Teatru nu se adresează doar adulților, motiv pentru care evenimentul va conține și un spectacol interactiv pentru copii care va avea loc vineri, 27 martie, în două reprezentații, de la ora 10.00 și de la ora 11.30. Intrarea copiilor este gratuită, în limita locurilor disponibile.
Informații suplimentare la numărul de telefon: 0348.445.856.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea