Primari în fața unui nou mandat. Dan Stroe, primar Bradu: ”Vreau să continui introducerea utilităților publice și asfaltarea tuturor străzilor din comună”

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații

Dan Stroe, actualul primar, alături de Gheorghe Negoi, actualul viceprimar și întreaga echipă a PSD Bradu au reușit, în urmă cu aproape patru ani, să câștige alegerile locale într-o localitate unde lupta politică părea zadarnică. De atunci, multe s-au schimbat. Dacă ar trebui nominalizată o singură schimbare, ei bine, una ar fi aceea că, la fiecare început de an, bugetul comunei se discută, deschis, cu cetățenii. Se primesc propuneri, se fac modificări, în funcție de nevoile și dorințele acestora. E drept, banii sunt mai mulți decât la alții, dar și nevoile sunt mari, din cauza extinderii continue. Bradu a devenit, iată, un satelit al Piteștiului. Nu numai apropierea este explicația, ci și nivelul de dezvoltare.

# Cum ați descrie, în câteva cuvinte, localitatea pe care o conduceți?
- Comuna Bradu este o comună în continuă și plină dezvoltare și modernizare, cu o creștere demografică semnificativă în ultimii 15 ani, ajungând la aproape 9000 de locuitori. Este o comună cu un buget mare, printre primele din județ, lângă municipiul Pitești, foarte atractivă pe toate planurile. Deși este o comună  bogată de vreo 20 de ani, mai sunt, totuși, multe de făcut, dar cred că ne aflăm pe o direcție bună.
# Se apropie alegerile locale. Cu cine veți face echipă pentru următorul mandat? (partid, viceprimar, eventual câțiva consilieri reprezentativi).
- Până la acest moment, încă nu s-a definitivat lista de consilieri locali din partea partidului nostru pentru alegerile locale care urmează, dar vă pot spune că în rândul acestora vor fi și oameni noi, care au demonstrat ceva în domeniul în care au activat și care, cu siguranță, vor aduce un suflu înnoitor în cadrul consiliului local. În ceea ce privește viceprimarul, după cum știți, acesta este ales din rândul consilierilor locali, cu majoritatea voturilor. Bineînțeles că îmi doresc ca acesta să fie desemnat din rândul consilierilor locali PSD, dar este prematur să lansăm un nume la acest moment, până nu vedem rezultatul alegerilor.
# Ne aflăm la sfârșit de drum, dar și la începutul altuia. Privind în urmă, vă rugăm să expuneți, mai jos, câteva proiecte mai importante finalizate.
- Nu vreau să cred că este un sfârșit de drum și un început de alt drum, eu vreau să continuăm pe același drum pe care am început în acest mandat, un drum al modernizării și, cu adevărat, un drum care duce către o comună europeană, de care copiii și nepoții noștri să fie mândri.
În acest mandat am pus accent, pentru că era o reală nevoie, de introducerea utilităților publice pe mai toate străzile, asfaltarea și pietruirea acestora, precum și oferirea de servicii publice cât mai eficiente cu putință,  și nu pe construirea de imobile faraonice, inadecvate nevoilor și realităților actuale, unele fiind absolut inutile.
# Care sunt, în mare, planurile de viitor pentru comunitatea pe care o conduceți?
- În mandatul următor, vreau să continui introducerea utilităților publice și asfaltarea tuturor străzilor din comună, amenajarea tuturor lacurilor și popularea acestora cu pește, preluarea în administrare, de la Consiliul Județean Argeș, a DJ 659 (str.Principală)  și reabilitarea lui, amenajarea pârâului Geamăna, construirea unor bazine de înot deschise pe timp de vară în incinta Bazei Sportive, amenajarea de noi locuri de joacă și agrement și în alte spații publice, forarea de puțuri de mare adâncime în mai multe locuri, amenajarea cu trotuare a străzii Principale și plantarea de arbori ornamentali.
# Descrieți colaborarea pe care ați avut-o, atât cu Consiliul Local cât și cu Consiliul Județean Argeș.
- Din capul locului vreau să evidențiez faptul că am avut o colaborare, în general, bună cu consiliul local și în special cu consilierii locali din partea PSD, partidul cu care am câștigat alegerile în 2016, care au înțeles că sunt în slujba comunității și au susținut proiectele de hotărâre inițiate de mine în interesul acesteia. Și cu actualul viceprimar am avut și am o relație profesională excelentă, fiind foarte activ și implicat în rezolvarea treburilor edilitar-gospodărești care i-au fost încredințate. Cu această ocazie, vreau să le mulțumesc înca o dată tuturor consilierilor locali.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea