Primari în fața unui nou mandat. Ion Gîrleanu, primar Bogați: ”Consiliul Județean Argeș a contribuit la cofinanțarea unor investiții derulate în comună”

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații
Mă numesc Ion Gîrleanu și sunt primarul comunei Bogați din anul 2004. Am activat ca ofițer, o perioadă de 13 ani, în Ministerul Afacerilor Interne și 14 ani în Ministerul Justiției. Sunt doctor în drept penal din anul 1998 și cadru universitar din anul 1996 până în prezent.

Consiliul Local Bogați și primarul Ion Gîrleanu au reușit, deja, introducerea rețelei de canalizare în comună. Recent, a fost lansată monografia localității. Echipa dorește, în următorul mandat, extinderea rețelei de canalizare, introducerea celei de gaze, un cămin cultural, drumuri mai bune

#  Cum ați descrie, în câteva cuvinte, localitatea pe care o conduceți?
- Comuna Bogați este locul în care m-am născut, am crescut și am primit educația necesară pentru a deveni omul care sunt astăzi.
Pentru cei peste 4700 de locuitori, comuna Bogați este pământ al inimii noastre însetate de frumos, de perfecţiune, vatră la care ne întoarcem perpetuu pentru a fi noi înşine. Hărnicia şi bogaţia oamenilor acestor locuri au reuşit să transforme numele comunei în renume.
Situată în partea de sud-est a judeţului, având un relief deluros, localitatea Bogaţi este străbătută de pârâul Glâmboc, configuraţie naturală care i-a determinat pe  locuitori să se ocupe cu  pomicultura, cultura cerealelor şi să dezvolte meserii care s-au transmis  din generaţie în generaţie.
#  Se apropie alegerile locale. Cu cine veți face echipă pentru următorul mandat? (partid, viceprimar, eventual câțiva consilieri reprezentativi).
- Călinel Nicolae, viceprimar, și consilierii: Păuna Nicolae, Miriță Ilie, Chițescu Ion, Constantin Manuela, Cârstea Tanța, Goșoiu Daniel.
#  Ne aflăm la sfârșit de drum, dar și la începutul altuia. Privind în urmă, vă rugăm să expuneți, mai jos, câteva proiecte mai importante finalizate.
- Rețea de canalizare și stație de epurare  în comuna Bogați;
- Modernizare rețea de iluminat public în comuna Bogați, județul Argeș;
- Pod din beton armat pe DC 70 peste pârâul Glâmboc, în satul Suseni, cătun Glâmboc, comuna Bogați, județul Argeș;
- Refacere DC 70 – sat Glâmbocel, punct la Fântâna – prăbușire versant, avarierea platformei drumului pe o lungime de 30 m, lățime 2 m;
- Execuție foraj în satul Bogați;
- Centru de Zi pentru Copii,
- Grădinița cu program prelungit;
- Centru Medical de Permanență;
- Alimentare cu apă în sat Suseni;
- Reabilitare unitate de învățământ;
- Asfaltări drumuri locale și comunale;
- Înființarea târgului săptămânal;
- Construirea sediului primăriei comunei Bogați.
#  Care sunt, în mare, planurile de viitor pentru comunitatea pe care o conduceți?
- Extindere sistem de canalizare în comuna Bogați;
- Înființare rețea distribuție gaze naturale în comuna Bogați, județul Argeș;
- Modernizare drumuri locale și comunale în comuna Bogați;
- Așezământ cultural în sat Bogați, comuna Bogați.
#  Descrieți colaborarea pe care ați avut-o, atât cu Consiliul Local cât și cu Consiliul Județean Argeș.
- Consiliul Local Bogați a susținut întotdeauna proiectele promovate de primar care au vizat îmbunătățirea calității vieții cetățenilor localității noastre.  Consiliul Județean Argeș a fost alături de mine, respectiv de primărie, contribuind efectiv la cofinanțarea unor investiții derulate în comună.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea