Primari în fața unui nou mandat. Gheorghe Drăgan, primar Lunca Corbului: ”Dorim înființarea unui sistem de distribuție gaze naturale”

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații
DRĂGAN GHEORGHE
- un mandat de viceprimar,
- trei mandate de primar
Înființarea rețelei de distribuție gaze naturale este una din prioritățile pentru viitor ale primarului Gheorghe Drăgan. Acesta se prezintă, în fața alegătorilor, cu două construcții noi (Grădiniță și Primărie), care au necesitat mult efort, multe drumuri, multe uși deschise. Investiții greu de realizat chiar și la o comună cu un buget dublu față de cel de la Lunca Corbului. Aceasta este, însă, demonstrația că se poate.

# Cum ați descrie, în câteva cuvinte, localitatea pe care o conduceți?
- O comună tranzitată de drumul european – E 574 respectiv de drumul național - DN 65, situată la limita județului Argeș, poarta catre județul Olt, la o distanță de cca 20 km de orașul Pitești, cu populație preponderent întinerită, atractivă pentru investitori și, de ce nu, pentru noi cetățeni.
# Se apropie alegerile locale. Cu cine veți face echipă pentru următorul mandat? (partid, viceprimar, eventual câțiva consilieri reprezentativi).
- Voi face echipă cu reprezentanții PSD de la nivel central și judetean, iar la nivel local, vom forma o echipă având în vedere activitatea fiecăruia în cadrul Organizației Locale PSD. Probabil, propunerile vor fi urmatoarele:
Pentru funcția de  viceprimar, domnul Ciocîrlan Ilie Paul
Pentru funcțiile de consilier local, reprezentativi, cu rezultate deosebite, sunt domnii: Tornea Darie, Mihai Florin, Anca Dumitru, Bădescu Veron, Ciocîrlan Ilie Paul, Șerban Ilie.
# Ne aflăm la sfârșit de drum, dar și la începutul altuia. Privind în urmă, vă rugăm să expuneți, mai jos, câteva proiecte mai importante finalizate.
- Modernizare DC 152, L=6+420 km și Drum Local, L=348 m
- Construire pod din beton armat peste râul Cotmeana, în satul Pădureţi, Uliţa Cimitirului;
- Construire Grădiniță cu program normal, sat Lunca Corbului;
- Construire Sediu Primărie în comuna Lunca Corbului.
# Care sunt, în mare, planurile de viitor pentru comunitatea pe care o conduceți?
Realizarea următoarelor obiective de investitii:
- Modernizare drumuri comunale DC153 si DC 153A și drumuri de interes local;
- Înființare sistem de distribuție gaze naturale;
- Construire pod peste pârâul Mârghiuța și modernizare drum de acces în satul Mârghia de Sus;
- Modernizare iluminat public.
# Decrieți colaborarea pe care ați avut-o, atât cu Consiliul Local cât și cu Consiliul Județean Argeș
- Consiliul Local - echipă sudată, care funcționează  în interesul cetățenilor, prin alegerea celor mai bune oportunități. Consiliul Județean - sprijin atunci când este nevoie, uși deschise pentru consultare, ajutor pentru buna funcționare.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea