Primari în fața unui nou mandat. Petrică Vasile Cornel, primar Rătești: ”Avem în plan alimentarea cu gaze naturale în toată localitatea”

# Câteva date personale, număr de mandate, alte informații

PETRICĂ VASILE CORNEL, s-a născut în data de 28.02.1981,  este salariat în cadrul Primăriei Rătești din anul 2002. În prezent, primar al Comunei la primul mandat. Și în fața celui de-al doilea. A reușit, în primii ani ca edil șef, să finalizeze alimentări cu apă, să doteze școlile cu grupuri sanitare și centrale termice  și multe altele. Planuri de viitor sunt multe, includ finalizarea alimentării cu apă, canalizare, gaze în toată localitatea. Așa cum spune el însuși, are o carte de vizită la care, zinlic, completează.

#  Cum ați descrie, în câteva cuvinte, localitatea pe care o conduceți?
- O localitate cu 3.166 locuitori și 7 sate, întinse pe o suprafață de 7.900 ha. O localitate cu multe     nevoi, dar în curs de dezvoltare.
#  Se apropie alegerile locale. Cu cine veți face echipă pentru urmatorul mandat?  (partid, viceprimar, eventual câțiva consilieri reprezentativi).
- Sunt pregatit să candidez din nou, reprezentând același partid, Partidul Social Democrat. Echipa cu care voi porni la drum va fi una tânără, dinamică, pregătită să facă față tuturor obiectivelor propuuse spre dezvoltare.
#  Ne aflăm la sfârșit de drum, dar și la începutul altuia. Privind în urmă, vă rugăm să  expuneti, mai jos, câteva proiecte mai importante finalizate.
- Unele proiecte, deja finalizate, sunt: alimentarea cu apă în satele Ciupa Mănciulescu, Nejlovelu și Mavrodolu. Pe de altă parte, am dat în folosință o clădire cu destinație Grădiniță și Bibliotecă, în satul Tigveni, modernizarea Dispensarului Uman în satul Tigveni și am montat un bazin de înmagazinare apă în satul Furduești.
Și nu în ultimul rând, am montat centrale termice și am construit grupuri sanitare la școlile: Nejlovelu, Pătuleni și Furduești. 
#  Care sunt, în mare, planurile de viitor pentru comunitatea pe care o conduceți?
- Planurie de viitor, care sunt deja în derulare și se vor concretiza în cel mai scurt timp, constau în: două proiecte de asfaltare, canalizare în toate cele 7 sate și alimentarea cu gaze naturale în toată  localitatea.
#  Descrieți colaborarea pe care ați avut-o, atât cu Consiliul Local, cât și cu Consiliul Județean Argeș.
- Colaborarea cu CJ Arges a fost una foarte bună. Fără ajutorul lor, nu se puteau îndeplini toate aceste obiective. Salut, pe această cale, toată conducerea CJ Arges.
În Consiliul Local, totul s-a desfășurat excelent, dar pe final de mandat mai sunt consilieri care vor să se afirme nefondat.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea