Fostul jurnalist Cristian Popescu candidează pentru Primăria Pitești

# Reîntregirea familiei – prioritatea candidatului Partidului  Puterii Umaniste 
Tânăr, cu vise mărețe în bagaj, Cristian Popescu a decis în 2005 să părăsească România pentru un trai mai bun. În 15 ani a adunat multe experiențe, gânduri dar, mai presus de toate – multă ambiție, și s-a reîntors în orașul natal pentru a dovedi că se poate. Acum, acesta se înscrie în cursa pentru Primăria Municipiului Pitești, din partea Partidului  Puterii Umaniste (social-liberal.)

# Cine este Cristian Popescu?
- Am 42 de ani, sunt argeșean și mă mândresc cu acest lucru! Sunt licențiat în inginerie și am dizertația realizată în management. Provin dintr-o familie modestă, fără studii superioare, o familie de oameni muncitori și onești de care sunt mândru și care m-a sprijinit necondiționat în toate etapele vieții mele.
# Care a fost primul loc de muncă?
- Încă din studenție am pus umărul la treabă, gestionându-mi singur bănuții. Drept urmare, am colaborat cu instituții media, radio și televiziune atât din Pitești – orașul meu natal, cât și din București. Aveam nevoie de bani și nu am stat pe gânduri! Am fost angajatul prestigiosului „Radio Contact” dar și al unui trust media local. De asemenea am colaborat și cu o agenție de publicitate acolo unde mi-am șlefuit abilitățile de marketing! Presa, atât cea scrisă, cât și audio-vizualul este un virus greu de ucis și numai cine a făcut presă poate înțelege acest lucru. Am început să cunosc orașul mai bine cu problemele și nevoile lui! Am luat contact cu autoritățile locale și cu oamenii politici de la acea vreme.
# Ați locuit 15 ani în Canada. De ce ați decis să părăsiți țara?
- Sunt în perfecționist dar și un idealist! Mi-am dorit să evoluez, să învăț lucruri noi să am contact cu cât mai multe situații care să-mi testeze limitele. Dintr-o dată Piteștiul „mă strângea”, iar Bucureștiul mă fascina, dar nu era suficient! Eram tânăr și voiam mai mult, să învăț mai mult și să mă dezvolt pe toate planurile! Atunci am decis că trebuie să plec, să-mi iau zborul de lângă familie (greu pentru un enfant unique) și să emigrez, să trec oceanul și să trăiesc visul american!

„Eu nu îmi doresc să fac politică, ci administrație publică pentru cetățeni!”

# Ce au în comun omul Cristian Popescu și politica?
- Responsabilitatea, demnitatea, onoarea și curajul! Sunt elementele pe car eu le-am luat în bagajul cu care am plecat în Canada și pe care, din păcate societatea românească le pierde tot mai mult! Eu nu am mai făcut politică! Dar nu îmi doresc să fac politică! Eu îmi doresc să fac administrație locală pentru cetățeni! Îmi doresc ca ușile Primăriei să fie deschise pentru oricine și oricând! Mulți dintre politicieni au uitat de nevoile reale din viața de zi cu zi ale locuitorului. Sunt dezamăgit de actuala clasă politică: pentru că a uitat de noi, oamenii! Eu am ales să mă implic. M-am alăturat umaniștilor și am un singur scop: să mă implic și să dovedesc că se poate!
# De ce Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)?
- Pentru că această formațiune politică se adresează clasei de mijloc. Se adresează nevoilor românilor! PPU (social-liberal) crede în capacitatea clasei de mijloc și luptă pentru recâștigarea demnității! Tocmai din acest motiv am ales să vin în familia umaniștilor! Doctrina politică umanistă pune accentul pe potențialul uman al fiecărui om pentru că fiecare dintre noi are propria sa valoare importantă atât pentru el cât și pentru cei din jur și pentru întreaga societate. Ce ne dorim de fapt? Să fim respectați, să știm să utilizăm valorile naționale!
# Care este principalul obiectiv al dumneavoastră în calitate de primar al orașului?
- Unul dintre obiectivele prioritare în programul candidaturii mele este să reîntregesc familiile piteștenilor! Sunt mame care își așteaptă plângând copiii să vină acasă din lume, sunt copii care își văd părinții o dată pe an și atunci pe fugă, sunt bunici care nu își cunosc nepoții! Sunt convins că acest obiectiv nu este doar al meu, ci al tuturor celor care trec sau au trecut prin asta. Eu știu cum este să stai departe de familie, de țară, de prieteni și de tine! Pentru că o parte din tine va fi mereu acolo unde ai copilărit și crescut.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea