Șefu' PNȚCD Argeș nu se lasă! După ce s-a clasat de două ori pe ultimul loc la alegeri, Gigi Dinescu vrea și a treia oară

Gheorghe (Gigi) Dinescu se visează din nou primar al Piteștiului. Nu e prima oară, dar, după cum a precizat, o să fie ultima dată. Și asta pentru că „Gigi” se pregătește să înfrângă.  Deși istoricul nu e de partea sa, președintele PNȚCD merge la „luptă” cu… Dumnezeu înainte! Și chiar are nevoie de divinitate, mai ales că rezultatele sale la precedentele două alegeri sunt în cădere liberă. Acesta a obținut ultimul loc la alegerile locale parțiale, din 2014, pentru președinția  Consiliului Județean Argeș, acolo unde a strâns doar 2.297 de voturi.  Pe primul loc… din coadă s-a clasat  și în 2016 când a candidat pentru prima oară la funcția de primar a Piteștiului. De această dată, președintele PNȚCD Argeș a terminat alegerile cu puțin peste 1% (1,11% mai exact), fiind votat doar de 542 piteșteni.

Gigi Dinescu: „Nu sunt un om care să se umfle în pene și să spun: candidez până oi câștiga!”

Un lucru este clar! Gigi Dinescu și-a anunțat candidatura, din partea PNȚCD, la funcția de primar al municipiului Pitești. Bineînțeles că nu a făcut-o într-un spectacol de stand-up comedy, ci la conferința de presă a partidului. Acolo unde a fost chiar în delir…
”E o tevatură și o aglomerație de candidaturi cum nu am mai văzut de 22 de ani, de când sunt eu în această politică. Trebuie să facem ceva, nu se mai poate! A ajuns prea departe bătaia de joc a instituțiilor statului față de noi, de contribuabili… Este a treia oară când candidez! Am candidat în 2014 la președinția Consiliului Județean, în 2016 și acum. Probabil este și ultima. Nu sunt un om care să se umfle în pene și să spun: candidez până oi câștiga! Dacă piteștenii și dacă oamenii nu gândesc că trebuie să schimbăm ceva din temelii, trebuie să venim cu o altă viziune, trebuie să găsim altceva”, a precizat Dinescu.

„Avem cea mai mare nevoie de Dumnezeu”

Dacă la precedentele alegeri, țărănistul argeșean a mizat pe tradiție, purtând port popular, acum accentul cade pe… Dumnezeu.
„Țara asta are nevoie acum de oameni simpli, de oameni cu frică de Dumnezeu, de oameni familiști, oameni care respectă credința și familia tradițională.  (…) Eu cred că și acum avem cea mai mare nevoie de Dumnezeu și de biserică. Eu cred că biserica ar trebui să se implice. Avem nevoie de biserică. Trebuie să ne întoarcem la credința oamenilor în Dumnezeu…”, a mai adăugat Gheorghe Dinescu.
Dumnezeu cu mila!
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea