Dan Manu, către un consilier județean: „Stimate domnule consilier, spitalizările «este» de mai multe feluri”

Circ și teatru ieftin la cea mai importantă ședință a Consiliului Județean Argeș, cea  în care se aproba bugetul județului Argeș pentru anul 2020. În unul dintre amendamentele depuse de consilierii județeni liberali, aceștia solicitau achiziționarea unui nou ecograf la Spitalul Județean Argeș. Cu toate că li s-au explicat, atât personal cât și în comisii, că acest lucru nu este o urgență, mai ales că la nivelul unității medicale există deja un astfel de aparat, liberalii au mers până în pânzele albe cu solicitarea.
Consilierul județean liberal Eugen Nae a deschis subiectul ecografului în cadrul proiectului de hotărâre privind aprobarea bugetului. „Am solicitat achiziționarea unui ecograf pentru dotarea cabinetului de Obstetrică - Ginecologie din cadrul Policlinicii Spitalului Județean Argeș. Menționez că ambulatoriul de specialitate este furnizorul de servicii medicale cel mai cunoscut și accesat de pacienții din mediul rural și mai ales de pacienții din comunități defavorizate sau de pacienții cu venituri reduse”, a precizat în cadrul ședinței Eugen Nae. Replica președintelui CJ Argeș, Dan Manu, nu s-a lăsat prea mult așteptată: „Îi reamintesc, colegului consilier, că celebrul ecograf pe care domnia sa îl solicită există în spitalul Județean. (...) Ecograf există în Spitalul Județean și pe secții și acolo unde este nevoie”.
De asemenea, liberalul Nae Eugen a replicat că: „Ecograful, de care dumneavostră ați făcut vorbire, se află în Spitalul Județean, nu în Policlinica Spitalului Județean”. Văzând că nu are cu cine să se înțeleagă, Dan Manu, doctor de meserie, a început să îi explice  consilierului județean, într-un stil ironic, care este treaba cu medicina. „Ambulatoriul de specialitate face parte integrantă din cadrul Spitalului. Stimate domnule consilier, spitalizările „este” de mai multe feluri și v-aș ruga să, pentru că văd că vă interesează și insistați pe acest domeniu. Printre alte internări care „este”, „este” și internarea spitalizare de zi”, a conchis Manu.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea