Ionuț Moșteanu, planuri pentru Pitești: „Vreau să fac un oraș din care copiii noștri să nu mai plece după ce termină liceul”

O unitate a dreptei! Acesta este semnalul pe care deputatul Ionuț Moșteanu, candidatul USR pentru Primăria Pitești, îl dorește în Argeș.
„Fac din nou un apel la decidenții politici din Argeș, din partidele de dreapta, ca să ne așezăm într-un final la masă și să găsim soluția cea mai bună pentru a susține candidații cei mai bine clasați pentru a învinge PSD-ul. Vreau să văd de la PNL că au o dorință reală de schimbare și de modernizare. Nu e vorba doar de calcule politicianiste și de calculul unor oportunități politice de moment. Același PNL care a anunțat că îl susține pe Nicușor Dan, același PNL a anunțat că îl susține pe Mihai Chirica, fostul primar PSD la Iași. Aștept să văd că e o dorință reală de schimbare”, a precizat parlamentarul argeșean.
Ionuț Moșteanu  este gata să renunțe la primărie în favoarea  candidatului comun al partidelor de dreapta care stă cel mai bine în sondaje. „O soluție este susținerea candidatului cu cele mai bune șanse de a învinge PSD-ul. Se poate face un studiu sociologic pentru a vedea care este cel mai bine plasat. Doar piteștenii pot spune acest lucru. Eu cred că am o poziție bună în momentul acesta”, a mai declarat Moșteanu.
Candidatul USR la Primăria Pitești a vorbit și de dorința sa de a schimba în bine municipiul. „Sunt foarte determinat să candidez și să câștig Primăria Piteștiului. Să trag mulți ani de zile ca să fac, din orașul care m-a dus  unde sunt până la urmă, un oraș cu care să ne mândrim cu toții. Un oraș din care copiii noștri să nu mai vrea să plece după ce termină liceul”, a conchis acesta.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea