Gelu Tofan, despre propunerea de a face parte din Consiliul de Administrație de la RATEN: „Eu mi-am depus CV-ul”

După ce o parte dintre propunerile liberalilor pentru Consiliul de Administrație al RATEN (Regia Autonomă de Tehnologii pentru Energia Nucleară) au fost respinse, au fost avansate altele noi. În frunte cu Gelu Tofan, vicepreședintele PNL Argeș. Această propunere a creat discuții aprinse în spațiul public argeșean mai ales că, spun unele voci, Gelu Tofan nu ar avea nici în clin, nici în mânecă cu... cercetarea nucleară.

„Nu s-a  făcut lista Consiliului de Administrație. Acolo sunt multe intenții și nu știu cine va fi selectat. Se va face în funcție de CV-uri și de pregătire. Eu mi-am depus CV-ul pentru că s-a dorit un inginer mecanic și asta este prima mea specializare. Dacă sunt selectat mă duc cu cel mai mare drag, dacă nu , atunci nu e nicio problemă. Nu am fost contactat până acum”, ne-a precizat Gelu Tofan.
După ce a auzit că unele persoane susțin că nu are studii pentru RATEN, Tofan a luat „foc”: „Eu am terminat în 1994 Facultatea de Mecanică, specializarea  Mașini Termice - secția motoare, inginer la zi.  Am făcut stagiatură și am lucrat ca inginer. Apoi am făcut la Pitești, la zi, studii economice  - Management, timp de 4 ani. Am făcut și masterul de Resurse Umane.  Am 11 ani de studii superioare. (...) Consiliul de Administrație de la Raten  este format din specialiști. Nu trebuie neapărat ca toți să fie pe energie  nucleară. Acolo este nevoie și de un jurist, de un finanțist, de un  economist sau de un inginer tehnic  etc. Deciziile care se iau acolo nu țin neapărat  de energie nucleară. Nu se produce energia nucleară în Consiliul de Administrație”, a mai precizat vicepreședintele PNL Argeș.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea