Poliția Locală Pitești avertizează. Autoturismele abandonate vor fi ridicate

Conform prevederilor Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără proprietar sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale, agenţii constatatori din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră – Poliţia Locală Piteşti au identificat pe domeniul public, în municipiul Piteşti, patru autovehicule presupuse a fi fără proprietar. Acestea au fost depistate pe bulevardul Nicolae Bălcescu (Daewoo Cielo de culoare verde B 45 XYC) și str. Țepeș Vodă - un număr de 3(trei) autovehicule (caroserii) - două marca Opel Corsa (de culoare neagră, respectiv albastră) și un Opel Astra de culoare neagră. Precizăm că niciuna dintre acestea nu are numere de înmatriculare.
Conform procedurii legale, s-au întocmit somaţii care au fost aplicate sub ştergătorul sau pe caroseria autovehiculelor.
Pentru identificarea proprietarilor sau a deţinătorilor legali ai acestora, facem publică lista autovehiculelor mai sus mentionate.
Fiind necesară eliberarea domeniului public, la împlinirea termenului dat prin somaţii, autoturismele respective vor fi ridicate, transportate şi depozitate în spaţiul special destinat depozitării vehiculelor fără stăpân.
În situaţia în care acestea nu vor fi revendicate de proprietarii sau de către deţinătorii legali în termenul prevăzut de lege, vor trece în proprietatea Municipiului Piteşti şi vor fi valorificate în condiţiile legii.
Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Poliţiei Locale Piteşti, bld. Eroilor nr. 30, tel 0248/210230, e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea