Măsuri împotriva coronavirusului, la Pitești

Primăria Pitești a luat o serie de măsuri în scopul prevenirii și limitării răspândirii coronavirusului. Astfel, toate evenimentele culturale, artistice și sportive din municipiu au fost suspendate pentru luna martie. De asemenea, până pe data de 31 martie se va suspenda și accesul publicului vizitator în incinta Grădinii Zoologice Pitești. În funcție de evoluția situației la nivel național, perioada de suspendare se poate prelungi. În această perioadă, în Grădina Zoologică vor fi efectuate acțiuni de dezinfecție, întreținere dar și activitățile curente precum îngrijirea și hranirea a animalelor.
Administrația locală a dispus și suspendarea, până la sfârșitul acestei luni, a tuturor activităților care au loc în cadrul Târgului Săptămânal. De altfel, Primăria Pitești a decis și ca perioada de grație a abonamentelor de parcare de reședință, care necesitau prelungirea în cursul lunii martie, să fie decalată până la data de 15 mai 2020.
Până la data de 22 martie, dar cu posibilitatea prelungirii în funcție de situația la nivel național, municipalitatea a stabilit și închiderea tuturor creșelor aflate în subordinea Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești. În perioada suspendării activității, în sediile creșelor, precum și în toate unitățile de învățământ din municipiu, se vor lua măsuri de igienizare a tuturor spațiilor.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea