# Primarul de la Costești, despre conducerea PNL Argeș: „Gura bate c***l”

# Prim-vicepreşedintele PNL Argeş, în drum spre PSD

PNL Argeș rămâne pentru următoarele alegeri locale fără edilul Ion Baicea de la Costești, singurul primar liberal de oraș/municipiu din Argeș, din actualul mandat. Baicea schimbă tabără și se îndreaptă cu pași rapizi spre PSD, în urma neînțelegerilor avute cu președintele Adrian Miuțescu. Pe surse am aflat că președintele liberalilor argeșeni nu vrea să îi valideze primarului de la Costești candidatura, iar acest lucru l-a împins pe acesta să bată la ușa PSD-ului. Iar ușa s-a deschis:
„O să-mi depun candidatura din partea PSD. (…) Am analizat situaţia politică, socială şi economică a judeţului Argeş, precum şi haosul politic impus de preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, şi dezinteresul acestuia faţă de organizațiile locale care l-au promovat în funcţia de preşedinte al PNL Argeş. Am analizat cu echipa mea şi am decis să aceptăm oferta lui Ion Mînzînă. De ce Ion Mînzînă? Ne cunoaştem de foarte mult timp, e un om deştept, implicat în rezolvarea problemelor cetăşenilor şi are o vastă experienţă administrativă. Sunt convins că putem concretiza multe proiecte împreună”, a declarat primarul Ion Baicea.
Despre modul în care conducerea PNL Argeș, în frunte cu Adrian Miuțescu, au decis în privința sa, primarul Ion Baicea a precizat: „Gura bate c***l. Asta este o vorbă populară și este și verificată!”

Dani Stancu, președintele PSD Costești: „Trebuie să negociem”

Totuși, Daniel Stancu - președintele PSD Costești îi taie un pic din elan primarului Baicea.
„Rămâne de discutat dacă îl primim sau nu îl primim. Săptămâna trecută (pe 27 februarie n.r.), noi am avut Adunare Generală  iar în cadrul ei am fost desemnat candidatul PSD la funcția de primar. Înțeleg pe dl primar că bate la ușă la PSD și că noi îi deschidem ușa, dar să vedem, trebuie să negociem. Dacă vine la noi să vedem ce pretenții are!”, ne-a precizat Daniel Stancu, recent desemnat candidat, din partea PSD, la funcția de primar al Orașului Costești.
Așa că: au început negocierile!
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea