Se aprobă cheltuielile pentru modernizarea DJ 703B Șerbănești - Siliștea

Pe 26 martie, de la ora 15.00,  se va desfășura o nouă ședință de Consiliu Județean Argeș. Consilierii județeni urmează să dezbată 28  de proiecte de hotărâri. Cei care vor fi prezenți în timpul ședință vor purta măști medicinale.
1. Procesul - verbal al şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Argeş din data de 19.02.2020.
2. Procesul - verbal al şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Argeş din data de 05.03.2020.
3. Proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier judeţean al domnului David Emilian.
4. Proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier judeţean al domnului Ștefan Adrian.
5. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Argeș nr. 8/06.07.2016 privind aprobarea componenței nominale a comisiilor de specialitate ale Consiliului Județean Argeș, modificată și completată.
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizației pentru Asociația Internațională a Regiunilor Francofone pe anul 2020.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizației pentru Adunarea Regiunilor Europene pe anul 2020.
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezilierii contractelor de asociere încheiate între Consiliul Județean Argeș, Școala Populară de Arte și Meserii Pitești și Consiliile Locale Brăduleț, Berevoești, Corbeni, Costești, Domnești, Hârtiești, Nucșoara, Recea și Rucăr.
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Județean de Urgență Pitești.
10.Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statului de funcţii ale Spitalului de Psihiatrie „Sf. Maria” Vedea.
11.Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al Spitalului de Psihiatrie „Sf. Maria” Vedea.
12.Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al Spitalului „Sf. Andrei” Valea Iașului.
13.Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al Spitalului Orășenesc ,,Regele Carol I” Costești.
14.Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcții al Unității de Asistență Medico-Socială Călinești.
15.Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al S.C. Administrare și Exploatare a Patrimoniului și Serviciilor de Utilități Publice Argeș S.A., pe anul 2020.
16.Proiect de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului Județean Argeș nr. 97/24.04.2019 privind aprobarea cuantumului taxelor și tarifelor locale ce se vor aplica începând cu anul fiscal 2020.
17.Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul privat în domeniul public al Județului Argeș a 4 imobile terenuri situate în comuna Căteasca, județul Argeș. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș.
18.Proiect de hotărâre privind scoaterea din funcțiune și casarea unor bunuri imobile aflate în patrimoniul Județului Argeș. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș.
19.Proiect de hotărâre privind completarea domeniului public al Județului Argeș cu bunurile imobile teren S=1969 mp., respectiv teren S=1529 mp. situate în comuna Mihăești, judetul Argeș.
20.Proiect de hotărâre privind completarea domeniului public al Județului Argeș cu bunul imobil Pod pe DJ 731B, situat în comuna Băbana, judetul Argeș.
21. Proiect de hotărâre privind constituirea dreptului de administrare în favoarea Direcției Generale pentru Evidența Persoanelor Argeș asupra spațiilor în care își desfășoară activitatea, situate in imobilul din Mun. Pitești, B-dul Republicii, Bl. E3C.
22. Proiect de hotărâre privind aprobarea Devizului General actualizat pentru obiectivul de investiții ,,Modernizare DJ 703B Serbănești (DJ659) – Siliștea, km 70+410-77+826, L=7,416 km, în comunele Rociu și Căteasca”.
23.Proiect de hotărâre privind închirierea unui spațiu situat la etajul imobilului fost Centru de Diagnostic și Tratament din Municipiul Pitești, B-dul. I.C. Brătianu, nr. 62, județul Argeș în vederea desfășurării de activități medicale; - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș.
24.Proiect de hotărâre privind actualizarea Hotărârii Consiliului Județean Argeș nr. 23/17.08.2012 privind aprobarea listei obiectivelor pentru care se asigură paza de către Serviciul Public Județean de Pază și Ordine.
25.Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Argeș nr. 185/27.07.2017 privind aprobarea proiectului cu titlul „Creşterea eficienţei energetice a Palatului Administrativ situat în Piteşti, Piaţa Vasile Milea nr. 1, judeţul Argeş”, cu modificările și completările ulterioare. - Inițiator: Președintele Consiliului Județean Argeș.
26.Proiect de hotărâre privind stabilirea salariilor de bază pentru personalul contractual din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Arges începand cu data de 01.03.2020.
27.Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, a statului de funcţii și a Regulamentului de organizare și funcționare ale Regiei Autonome Județene de Drumuri Argeș R.A
28.Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetare la data de 31.12.2019 pentru activitatea Județului Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea