Mai bine mai târziu decât niciodată! Ministerul Sportului și-a dat seama că e stare de urgență și a amânat concursul de la Complexul Sportiv Bascov

# Planurile lui Duțulescu au fost amânate de coronavirus
Pe 18 martie, când întreaga țară se lupta cu problema coronavirus, Ministerul Tineretului și Sportului scotea la concurs mai multe posturi de directori și directori adjuncți la 10 cluburi sau complexuri sportive din țară. Printre acestea se afla și Complexul Sportiv Național Bascov, unde director interimar este Gheorghe Duțulescu, consilier local liberal la Pitești.
La o săptămână distanță, pe 25 martie, MTS și-a dat seama că varianta, de a organiza un concurs într-o perioadă de criză, este strigătoare la cer și a amânat toate procedurile, pe o perioadă nedeterminată. „Având în vedere instituirea stării de urgență pe teritoriul României precum și măsurile extraordinare dispuse prin ordonanțele militare pentru prevenirea răspândirii virusului COVID – 19, Ministerul Tineretului și Sportului anunță amânarea, în conformitate cu prevederile art. 38, alin. (1), lit. b) din Hotărârea Guvernului nr. 286/2011, cu modificările și completările ulterioare, a concursurilor programate în datele de: 07.04.2020, 08.04.2020 și 09.04.2020, pentru ocuparea posturilor vacante de conducere de director și director adjunct din cadrul unor cluburilor sportive, case de cultură ale studenților și complexe sportive naționale. Reluarea procedurii de organizare si desfasurare a concursurilor menționate se va efectua conform Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286/2011, cu modificările și completările ulterioare, la o data ulterioară”, anunță MTS.
Amânarea concursului îi strică în schimb planurile liberalului Gheorghe Duțulescu, directorul interimar al Complexul Sportiv Național Bascov. Cel care, probabil, se văzuse deja director pe o perioadă nedeterminată în fruntea centrului sportiv.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea