Deputatul Rădulescu, apel către Guvernul Orban: „Începeți imediat testarea masivă a personalului medical și militar”

# „Nu obligați medicii și personalul medical să trateze românii bolnavi fără sa fie protejați”, mai spune parlamentarul

Deputatul Cătălin Rădulescu atacă în termeni duri Guvernul Orban. Parlamentarul argeșean solicită guvernului luarea de măsuri urgente pentru a proteja pe cei aflați în prima linie în lupta cu COVID-19.
„Cerem expres să nu se mai ascundă adevarul mass-mediei, să se înceteze imediat cu orice formă de cenzură și amenințare asupra jurnaliștilor care își fac datoria profesională, de a informa permanent! Personal, ca medic, dar și împreuna cu partidul meu ne opunem oricăror forme punitive împotriva medicilor și personalului medical, care sunt în prima linie în lupta mortală cu acest virus ucigaș; nu obligați, medicii și personalul medical să trateze românii bolnavi fără să fie protejați, condamnându-i atât pe ei dar mai ales pe cei cu care intră în contact, la infectare în masa; nu ei sunt vinovați, ca voi, cei care dintr-o greșeala conduceti țara, sunteți nepăsători și incompetenți și nu v-ati preocupat ca încă din luna decembrie sa dotați toate spitalele cu aparatura necesară: cu ventilatoare, monitoare, paturi in terapie intensiva, analizoare Real Time PCR, izolete , combinezoane, mănuși, măști, viziere și dezinfectanti, de când erați informați de pandemia care va veni! Dotați urgent pe cei care asigură respectarea stării de urgentă, polițiștii, jandarmii și armata, cu măști și mănuși pentru că altfel veți raspunde pentru infectarea în masa a acestora. Vă cerem să începeți imediat testarea masiva a personalului medical și militar și a romanilor, așa cum vă cere de doua-trei săptămâniOrganizația Mondială a Sănătății! Ca medic, vă cer să inițiați colectarea de plasmă hiperimună de la convalescenții, care au fost infectaticu coronavirus si tratarea pacienților cu forme grave, pe lângă medicația specifica bolii și inițierea testării de anticorpi ale persoanelor imunizate după Covid-19 și care pot reveni in activitate”, precizează Rădulescu.
Parlamentarul argeșean îndeamnă și la solidaritate. „Avem și un mesaj pentru compatrioții noștrii, pentru români, haideti sa cumpărăm de pe rafturile magazinelor, a hipermarcheturilor, din piețe, produse românești, haideti să-i sprijinim, așa cum fac cetățenii altor țări, pe producătorii noștrii agricoli, pe producătorii români de alimente, de produse medicale, de medicamente, de toate celelalte bunuri, e nevoie de solidaritate, e nevoie să ne susținem reciproc în aceste momente. Sunt și suntem solidari cu toti cei care acum sunt eroii României, dar și cu bătrânii noștrii, cu românii izolați și carantinati cât și cu toate companiile private care trec prin această situație și vă asiguram ca noi, PSD , va vom fi alături și va vom proteja” a mai adăugat deputatul.

În urmă cu câteva săptămâni, deputatul Rădulescu îi ataca pe românii din Daspora numindu-i „criminali”

Declarația social-domocratului  este total diferită față de cea făcută în noaptea zilei de 11 martie, pe o rețea de socializare, la adresa Diaspora. Postarea sa reprezenta atunci un „atac” la cetățenii români care reveneau în țară pe fondul pandemiei generată de noul coronavirus. „Cât de criminali puteți fii , diasporezilor Iohaniști și votanți ai dreptei, ca sa ne spuneti ani de zile “ciuma rosie” și “ m..e Psd “ , și acum sa fugiți din zonele carantinate, ca să veniți sa îmbolnăviți 14-15 milioane de români care trăiesc aici în această țară. Ați adus cu voi virusul coronavirus, nu cadouri pentru copiii și familiile voastre , cărora le dădeați telefoane să voteze cu Iohanis, Usr și Pnl , împotriva “ ciumei roșii “ ; nu v-ati gândit niciun moment “manipulaților” că aduceti moartea în țara din care ati plecat , mințind ca veniți din alte zone din Italia sau din alte țări, voi care veneați la mitinguri și tipati cât de tare vă pasă de țara asta!”, preciza Cătălin Rădulescu, pe Facebook

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea