Săptămâna aceasta, la Bradu – cea mai mare acțiune de dezinfecție din Argeș!

# Cele 40 de tone de soluție au sosit în localitate

Așa cum a anunțat, primarul comunei Bradu a demarat, încă de la jumătatea lunii martie,  activitatea de dezinfecție în toate punctele cheie ale comunei, adică acele locuri care sunt cel mai des frecventate de oameni. Este vorba de  Căminul Cultural, Baza Sportivă. Poliția Locală, mijloacele de transport în comun, stațiile de maxi-taxi, primăria și zonele din preajma izvoarelor.
Acțiunea a continuat, la scară mărită, cuprinzând tot domeniul public al localității.
Primar, Dan Stroe:  “Dezinfectantul a sosit, suntem pregătiți de muncă! Încă din a doua parte a lunii trecute, am întrunit comitetul local pentru situații de urgență, iar una dintre deciziile luate a fost aceea de dezinfectare a domeniului public, cu o soluție specială agreată de DSP, cu hipoclorit diluat. Am ținut legătura cu cei de la Oltchim și am așteptat publicarea în Monitorul Oficial licența lor pentru a putea comercializa acest produs. M-a sunat directorul comercial de la Oltchim lunea trecută, iar marți am lansat comanda. Am cumpărat, în total,  40 de tone. Este o cantitate suficientă pentru a dezinfecta tot ce înseamnă străzi pe domeniul public din comuna Bradu!”
Acțiunea se  va desfășura sub directa îndrumare a viceprimarului localității, Gheorghe Negoi. Primarul, Dan Stroe, revine cu rugămintea adresată tuturor brădenilor de a evita deplasările inutile și spațiile aglomerate.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea