Lucrările în infrastructură continuă în Bradu!

# Se lucrează la canalizarea pluvială pe mai multe străzi și la amenajarea trotuarelor

Bunăstarea locuitorilor din Bradu, o prioritate pentru primarul Dan Stroe! Investițiile în infrastructură continuă în localitate!
Urmează lucrările la rețeaua de canalizare pluvială pe mai multe străzi: de la Pasarelă - Neajlov (pe partea stângă); Târg Săptămânal - fosta Moară (pe partea stângă) și de la fosta Moară - Pasarelă (pe partea dreaptă); Aleea Neajlov - Bună Vestire în Bradu de Sus (pe partea stângă); strada Preot Gheorghe Ionescu - strada Cazanului în Bradu de Jos (pe partea stângă); strada Gemenii (pe partea stângă spre Prundu) și se va continua cu amenajarea de trotuare pe toate aceste străzi.
Concomitent cu execuția acestor lucrări se continuă cu procedura de execuție a trotuarelor.
De asemenea, se extinde iluminatul casnic pe strada Micșunelelor. Pe strada Primăverii 2, în Geamăna, urmează lucrările de asfaltare, iar pe străzile Paltinului și Ghiocelului urmează să fie scoase la licitație și lucrările de asfaltare și canalizare pluvială. Lucrările continuă și la amenajarea Lacului de la Parpaliță, din Bradu de Jos.
Urmează să fie demarată procedura de licitație pentru execuția lucrărilor de betonare a malurilor.
Pe strada Tăbăcăriei vor fi amenajate trotuare, iar strada va fi lărgită și refăcută prin asfaltare.
De la fosta Moară – Pasarelă se lucrează la amenajarea trotuarelor (pe partea dreaptă) și montarea pavelelor. După finalizarea acestei lucrări va începe construcția trotuarelor pe strada Serelor

Educația copiilor, o prioritate! Au început lucrările de construcție a creșei din Geamăna

”Educația copiilor noștri rămâne o prioritate”, declară primarul Dan Stroe. Și acest lucru  se vede. Școlile din localitate sunt la standard europene, moderne, dotate cu tot ce este necesar pentru educația copiilor și elevilor, iar autoritățile locale vor realiza toate lucrările care se vor impune. Au început lucrările de construcție a creșei din Geamăna, care va fi amenajată pe terenul fostului Cămin. Creșa este un serviciu de interes local, care are misiunea de a oferi, pe timpul zilei, servicii integrate de îngrijire, supraveghere şi educaţie timpurie copiilor de vârstă antepreşcolară. Cu alte cuvinte asigură îngrijirea copiilor până la vârsta de trei ani, când părinții sunt la serviciu.
(RealitateaBradului)

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea