Primăria Pitești montează aparate pentru dezinfectarea mâinilor pe 3700 scări de bloc

Primăria Municipiului Pitești a început de astăzimontarea de dispensere în scările blocurilor de locuințe din mai multe cartiere din municipiu, conform prevederilor Ordonanței Militare nr. 4 din 29.03.2020, articolul 6, privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

46 de echipe, alcătuite din lucrători din cadrul serviciilor din subordinea primăriei, au fost distribuite în cartierele Trivale, Găvana, Prundu, Războieni, Craiovei, Tudor Vladimirescu și zona Centru. Acestea vor instala aparatecu soluții dezinfectante în fiecare scară de bloc, la intrare, apoi le vor preda, pe bază de proces verbal, reprezentanților asociațiilor de proprietari.
Astăzi vor fi montate circa 700 de aparate pentru gel dezinfectant, iar pentru mâine sunt programate circa o mie de dozatoare. Montarea aparatelor pentru dezinfectanți va continua în toate cartierele Municipiului Pitești, la toate cele peste 3700 de scări de bloc. Echipele vor fi pe teren în fiecare zi, urmând ca, pe măsură ce se realizează aprovizionarea cu restul de aparate și soluții dezinfectante, să se continue operațiunea de montare a dispenserelor cu gel până la finalizare.
Rugăm reprezentanții asociațiilor de proprietari, administratorii, proprietarii, să permită accesul echipelor de montaj și să-și dea concursul pentru finalizarea cât mai rapidă și eficientă a acestei acțiuni.

Măsuri în vederea aplicării Ordonanței Militare nr. 4

Conform prevederilor Ordonanței Militare nr. 4 din 29.03.2020, privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, în baza articolului 6, Primăria Municipiului Pitești a demarat luni, 30 martie, procedura de achiziție a dispenserelor și a soluțiilor dezinfectante care urmează a fi montate la toate intrările celor peste 1200 de blocuri de locuințe situate pe raza Municipiului Pitești. Dispensere cu gel dezinfectant vor fi achiziționate și montate la fiecare scară de bloc, inclusiv ale blocurilor private. S-au constituit circa 40 de echipe care se vor deplasa în teren, vor asigura instalarea și, pe bază de proces verbal, vor preda președinților de asociații dispenserele și soluțiile dezinfectante. Pe măsură ce sunt achiziționate, dispenserele vor fi montate în toate cartierele.
De asemenea, urmează a fi efectuată și dezinfectarea lifturilor, a casei scărilor și a altor spatii comune, pentru blocurile de locuințe menționate anterior, acțiune care va fi anunțată în prealabil. Rugăm reprezentanții asociațiilor de proprietari, administratorii, proprietarii să permită accesul echipelor de montaj și să-și dea concursul pentru finalizarea cât mai rapidă și eficientă a acestei acțiuni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea