Bârla - drum de peste 6 kilometri în asfaltare

Administrația comunei Bârla are în derulare mai mult investiții în această perioadă. Una dintre acestea vizează modernizarea Căminului Cultural din satul Mozăceni Vale, obiectiv derulat cu finanțare europeană și contribuția autorităților locale. Lucrările presupun recompartimentarea căminului cultural, amenajarea de vestiare și grupuri sanitare, montarea unor sisteme de încălzire și ventilație, refacerea scenei și schimbarea acoperișului clădirii. De asemenea, căminul cultural aflat în renovare va fi dotat cu toate cele necesare desfășurării activităților cultural-artistice.
Tot în satul Mozăceni Vale se lucrează la amenajarea unui parc, aici fiind inclusă mutarea Monumentului Eroilor din zonă. Administrația locală are în desfășurare, în această perioadă, și realizarea unor grupuri sanitare la Școala Gimnazială Bârla. Noile toalete vor fi gata la sfârșitul verii. ”Proiectul de realizare a două terenuri multifuncționale de sport cu suprafață de tartan se află în evaluare tehnică și urmează să demarăm lucrările. Terenurile vor fi amplasate în satele Mozăceni Vale și Urlueni și vor fi realizate cu fonduri europene”, declară primarul Gheorghe Voicu.
În luna martie, administrația comunei Bârla a desfășurat o campanie de plantare a copacilor pe domeniul public. De-a lungul drumului județean care tranzitează localitatea au fost sădiți platani, iar în zona blocurilor din satul Mozăceni Vale au fost plantați arbuști tuia.
Gheorghe Voicu, primar: ”După finalizarea introducerii rețelei de apă și realizarea branșamentelor pe DC137(Strada Teilor) am dat ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare. Se lucrează zilnic, cu o flotă puternică, astfel încât să putem finaliza cei 6,3 Km de asfalt în aproximativ 3 luni”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea