PSD taxează limbajul suburban al liberalilor argeșeni

Departamentul de comunicare al PNL Argeș a lansat, săptămâna trecută, un atac suburban la adresa presedintelui PSD Arges. Folosind un limbaj demn de doctoratele cu care se lauda, cu tentă de anii ‘50 - secțiunea dosarul de cadre, liberalii argeșeni, l-au admonestat pe președintele PSD pentru că și-a permis sa emită păreri despre doi dintre titrații absoluți ai PNL - prefectul Emanuel Soare si noul director al Spitalului Județean, Tiberiu Irimia. De fapt, atacul lansat de către departamentul de comunicare al PNL nu face altceva decat să arate inca o dată, dacă mai era nevoie, aroganța și disprețul cu care liberalii ii privesc pe oameni.
”Fost lăcătuș mecanic și fost CAP-ist (nici măcar șef de CAP), Ion Mînzînă a ținut să critice activitatea profesională și studiile celor doi”... se spune in comunicatul PNL. Deci, un om care a lucrat intr-o fabrică si intr-un CAP și-a permis să-i critice pe Înălțimile lor, aristocrații liberali. Și nici măcar nu a fost șef la CAP (dupa cum s-au indignat chiar iluștrii liberali). Probabil ca dacă ar fi fost șef la CAP i-ar fi fost îngăduit sa le atragă puțin atentia, dar doar puțin și apoi sa-și ceară scuze. Aceasta atitudine de-o aroganța si de-o superioritate de-a dreptul maladive este cu atât mai îngrijorătoare  cu cât vine de la cei care ne conduc destinele și iau decizii care ne vizează in mod direct. Ei ne hotarăsc soarta nouă, ăstora care, ce să vezi, muncim in fabrici, in ferme, in gospodării individuale și în toate locurile unde e nevoie deoarece nu toți am avut norocul să ne naștem intr-o familie care să dețină o clinică privată la care să ne facem manageri. Desigur asta, in limbajul lor, liberal, poartă numele de GHINION.
Revenind la cei doi, ar mai fi de făcut doar câteva precizări:
- a te fuduli cu un doctorat făcut la Chișinău este ca și cum te-ai lăuda că ai terminat facultatea de drept la Spiru Haret;
- a spune cât de bun manager de sănătate  ești pentru că ai condus clinica de adeverințe medicale a părinților este echvalentul la ”cel mai tare din parcare când parcarea era goală”;
De asemenea, nu putem să nu ne punem o intrebare legitimă: dacă dl Irimia este atât de pasionat de managementul medical de ce s-a aruncat intr-o luptă acerbă pentru a fi desemnat candidatul PNL la primaria Pitești?
În schimb, acum, când a apărut oportunitatea de a-și trece in CV că a condus un spital adevarat s-a reîntors rapid la dragostea pentru managementul de sănătate. Consecvență aristocratică sau interese superioare?
Referitor la încă o aroganță din comunicatul PNL, cea in care mândrii liberali iși aratau ingrijorarea olimpiană față de membrii ”serioși” ai PSD care sunt conduși de ”un astfel de om”, nu putem spune decât urmatorul lucru: dacă am fi asemenea lor ne-am întreba și noi la fel de îngrijorați cu ce au greșit aceste capacitați de  au ajuns sa fie conduse de către un tip a cărei realizare supremă era că inventase un storcător de roșii?
Dar noi, fiind niște oameni simpli, obisnuiți, care nici măcar nu îndrăznim să avem curajul de a cuteza să ne consideram egali cu domniile lor le spunem că, în simplitatea noastră, nu am uitat proverbul cu câinele care moare de drum lung....”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea