Primăria Ștefănești a achiziționat un tocător pentru deșeurile din lemn

Gunoiul provenit din gospodării a devenit tot mai mult iar operarea acestuia este din ce în ce mai scumpă. De asemenea, s-a introdus obligativitatea colectării separate a deșeurilor reciclabile. Pentru a veni în întâmpinarea acestor măsuri, Primăria Ștefănești a achiziționat un utilaj care toacă deșeurile lemnoase, utilaj ce poate fi folosit și cu ocazia toaletării arborilor sau pentru  rezolvarea problemeloc cauzate de fenomenele meteorologice violente.
Ioana Jenica Dumitru, primar: Ne adaptăm și noi ca oraș la legislația europeană și respectăm directiva 2006/42/EC. Mai pe înțelesul tuturor, am achiziționat ,pentru ADP, un tocător de deșeuri lemn. Toate crengile care rezultă în urma cosmetizării copacilor sunt introduse în acest aparat care are 12 tăietoare, 3 lame, 6,5 mc/h și sistem de siguranță cu oprire instantanee.Transformă totul în rumeguș și cel mai important lucru- ușurează munca puținilor angajați pe care îi avem la acest departament.
Devenim moderni, nu mai stăm cu brațul de surcele pe care să nu știm unde să îl depozităm și ieșim din Evul Mediu modernizând, folosind branduri cum este acest Zanon Bio 8-T recunoscut în tot sectorul utilajelor agricole.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea