Documentele pentru obținerea șomajului tehnic vor fi transmise prin Registratură electronică

Documentele pentru obținerea șomajului tehnic se depun, din 1 mai, prin aplicația aici.gov.ro, a transmis Agentia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș.
Documentele necesare pentru obținerea șomajului tehnic vor fi transmise, începând din 1 mai, prin Registratura electronică pusă la dispoziție de Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României. Transmiterea documentelor prin Registratura electronică va asigura procesarea mai  rapidă a documentelor, o evidență mai bună a actelor transmise și va facilita accesul la formularele ce trebuie completate.
De asemenea, cererile vor fi editate în format inteligent pentru a ajuta angajatorii să calculeze indemnizația solicitată și vor fi limitate erorile cu privire la datele firmei, numărul contului bancar, CNP, etc.
Menționăm că prin aplicația aici.gov.ro vor fi transmise atât documentele pentru plățile făcute prin Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), cât și pentru cele care sunt gestionate de Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială (ANPIS).

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea