PMP Argeș propune măsuri de dreapta pentru repornirea economiei

Lansarea marilor proiecte de infrastructură, investiții în agricultură, investiții în infrastructura de irigații, investiții în centre de colectare și depozitare de legume fructe, sprijinirea celor care și-au deschis mici afaceri – sunt măsuri imediate pe care le solicită PMP pentru restartarea economiei. Uniunea Europeană intră în cea mai adâncă recesiune din istoria sa! Economiile statelor membre, dar și ale întregii lumi suferă un șoc major în urma pandemiei de coronavirus. Deși măsurile politice ale statelor membre UE au fost cuprinzătoare, previziunile sunt sumbre: o contracție record în economia UE, în anul 2020, de 7.5%.
În România, se estimează o contracție a economiei de peste  6% în 2020, urmată de o redresare parțială de 4.25% în 2021. Cu toate acestea, previziunile Comisiei Europene prezintă un risc mare de incertitudine, în funcție de evoluția crizei sanitare și a modului de gestionare a acesteia la nivel național.
Este, astfel, foarte important ca autoritățile române să ia măsurile cele mai potrivite pentru a diminua efectele negative ale pandemiei.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea