Sistemele instalate pentru lupta împotriva COVID 19 se păstrează

# Dozatoarele pentru dezinfectant vor rămâne la dispoziția asociațiilor de proprietari
Printre măsurile aplicate de către Primăria Municipiului Pitești, prevăzute de ordonanțele militare emise în timpul stării de urgență pe teritoriul României, s-a numărat și montarea dozatoarelor cu dezinfectant la intrarea în scările de bloc din municipiu, urmată de realimentarea periodică a acestora cu substanță dezinfectantă, asigurată tot de către municipalitate.
Ca urmare a încetării stării de urgență, Primăria Municipiului Pitești va sista acțiunea de realimentare a dispozitivelor montate la cele aproximativ 4000 de scări de bloc, desfășurată timp de șase săptămâni de către cinci echipe de lucru din administrația locală.
Menționăm faptul că dozatoarele pentru dezinfectant vor rămâne la dispoziția asociațiilor de proprietari, urmând ca aceștia să decidă modul în care doresc să se organizeze pentru realimentarea lor cu soluții dezinfectante.Primăria Pitești va asigura, în continuare, mentenanța dispozitivelor.
De asemenea, municipalitatea va asigura menținerea tunelurilor dezinfectante montate în spații publice, atât în ce privește buna lor funcționare, cât și realimentarea acestora cu substanțele dezinfectante necesare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea