Se va semna contractul pentru construirea unei creșe, la Bascov

În timpul pandemiei COVID-19, în comuna Bascov sunt realizate o serie de lucrări foarte importante pentru comunitate. Bascovul a fost transformat într-un șantier. Se asfaltează străzi, se construiesc poduri și chiar se va da startul construirii unei creșe.
„Se lucrează în toată comuna. Avem lucrări de amenajare a unui pod peste pârâul Scheau - în Valea Scheau, suntem în curs de finalizare a lucrărilor pe Glâmboc Deal, Glâmboc Vale și Rogojina. Au fost finalizate lucrările de asigurare a scurgerii apelor pe două sectoare de drum, pe DN 7 și DN 7C, cu șanțuri betonate și asigurarea accesului la gospodării. Au început lucrările la un drum foarte mare și importanta Mica-Brăileni, cu 8 străzi aferente. Se lucrează la asfaltare pe strada Azurului și strada Măceșului. A fost finalizată licitația pentru construcția unei creșe, lângă Grădinița cu program prelungit. Se pare că săptămâna viitoare vom semna contractul și vom da ordinul de începere”, ne-a precizat primarul Gheorghe Stancu.
Mai mult, Primăria Bascov va asigura fonduri pentru achiziţia de dispozitive electronice conectate la internet, destinate unui număr de 17 elevi pentru ca aceștia să participe la cursuri online.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea