Examenele pentru obținerea permisului auto se reiau din iunie

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor informează că, începând cu 18 mai se vor relua treptat activitățile de relații cu publicul la toate serviciile publice comunitare, cu excepția celor aflate în zone cu restricții - carantinate. Activitățile se vor soluționa doar în baza programărilor online. Accesul în incinta sediilor se va face controlat, în grupuri mici, formate din 5-10 persoane.
În ceea ce privește activitatea de examinare, se preconizează reluarea acesteia la începutul lunii iunie, în doua etape, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție și distanțare socială, în vederea limitării răspândirii coronavirusului.
Prima etapă va fi examinarea la proba practică pentru cei declarați admiși la proba teoretică și programați pe durata instituirii stării de urgență (cu prioritate pentru candidații afectați de măsurile restrictive, respectiv cei cărora le-au expirat documente aflate la dosarul de examinare).
În vederea programării candidaților aflați în această situație sunt analizate două posibilități: programarea din oficiu cu informarea acestora, în ordinea programărilor anterioare sau programarea prin intermediul școlilor de șoferi pe platforma online dedicate – cu informarea candidatului. În a doua etapă se vor relua probele teoretice, la aproximativ 2 săptămâni distanță.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea