Vineri - ședință de Consiliu Școlar la Mioveni

Având în vedere contextul epidemiologic actual, primăria orașului Mioveni a organizat o şedinţă de Consiliu Şcolar, în cadrul căreia s-au dezbătut probleme legate de măsurile administrative și sanitare privind organizarea examenelor de Evaluare Natională si Bacalaureat conform Ordinul nr. 4220/769/2020 pentru stabilirea unor măsuri de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 în unitățile/instituțiile de învățământ.
În aceeași ședință, a fost dezbătută și HCL nr.76/12.05.2020 privind Regulamentul de acordare a tabletelor cu abonament inclus pentru asigurarea egalității de sanse privind finalizarea de către elevi a anului școlar, precum și pentru continuitatea procesului de învățare online și distribuirea acestora către școlile din Mioveni.
Reamintim că la inițiativa Consiliului Local al Orașului Mioveni, administrația orașului Mioveni a achiziționat tablete electronice și cartele SIM, care vor fi oferite elevilor din orașul Mioveni, ai căror părinți nu dispun de mijloace financiare pentru achiziția unor dispozitive electronice de comunicare online.
La întâlnire au participat conducerea administraţiei locale, directorii instituţiilor de învăţământ din oraș și reprezentanții Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Mioveni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea