PUG Pitești: cetățenii sunt invitați să participe la sondajul privind studiul sociologic

Demersul municipalității de actualizare a Planului Urbanistic General al municipiului Pitești și a Regulamentului Local de Urbanism aferent acestuia pentru terenurile situate în limita administrativă a municipiului Pitești se află în etapa a III-a - elaborare propuneri P.U.G. și R.L.U., etapă care a fost prelungită până la data de 31.05.2020.
În cadrul acestei etape, piteștenii sunt invitați să participe la sondajul privind studiul sociologic care își propune să analizeze problemele și opțiunile populației cu privire la amenajarea și dezvoltarea municipiului Pitești, disponibil pe site-ul primăriei.
De asemenea, publicul interesat este invitat să consulte documentația publicată pe site-ul instituției și să formuleze observații, recomandări, propuneri în scris cu privire la forma preliminară a P.U.G. și R.L.U. ale municipiului Pitești.
În data de 27.05.2020 se va organiza ședința de dezbatere publică, în format de videoconferință on-line, în scopul consultării publicului sau a anumitor factori interesați cu privire la propunerea preliminară P.U.G. și R.L.U. elaborată de S.C.Areal Design S.R.L. în vederea actualizării Planului Urbanistic General și Regulamentului Local de Urbanism aferent planului ale municipiului Pitești.
Informațiile necesare pentru conectarea la videoconferința on-line vor fi anunțate în timp util și publicate pe site-ul instituției.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea