Fostul ginere al lui Constantin Nicolescu își vinde terenurile din Topoloveni

# Prețul cerut - 3,5 milioane de euro!!!

Enrico Perini, patronul Romstal, a decis să scoată la vânzate terenurile pe care le deține în Topoloveni, chiar de-a lungul soselei ce leagă orașul de Autostrada București-Pitești. Este vorba de 575.000 m.p., cu o deschidere la această șosea de peste un kilometru. De menționat că terenul a fost trecut, cu ani în urmă, în intravilan, însă omul de afaceri și-a schimbat planurile cu privire la acesta și nu a mai construit, aici, nimic.

Enrico Perini a fost căsătorit cu fiica cea mare a lui Constantin Nicolescu. În 1992, și-a deschis o mică afacere prin care comercializa calorifere. Ulterior, în 1994, a pus bazele Romstal Imex, companie specializată în instalații și echipamente pentru instalații, aceasta devenind și cea mai mare firmă din portofoliul omului de afaceri. Cifra de afaceri a distribuitorului de instalații și materiale de construcții Romstal a crescut constant pe parcursul ultimilor ani, atingând valoarea de 676 de milioane de lei în 2018. De asemenea, Autoklass Center, a doua cea mai importantă companie din portofoliul omului de afaceri, a cunoscut succesul la scurt timp după lansare.

Înființată în anul 2003 de Enrico Perini, Autoklass Center este în prezent unul dintre cei mai importanți comercianți de automobile din România, având în 2018 o cifră de afaceri de 631 de milioane de lei, în creștere cu 18% față de 2017, și un profit net 14 milioane de lei. O altă companie controlată de Enrico Perini este Valrom Industrie, firmă producătoare de țevi PVC și materiale plastice. Prin intermediul Valrom, Perini controlează și Valplast Industrie, care a raportat în anul 2018 o cifră de afaceri de 88 de milioane de lei și un profit net de 3 milioane de lei.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea