Primarul și viceprimarul din Vlădești au călcat în picioare monumentul eroilor

# Selfie în familie, din respect pentru eroi

Pe 28 mai, din prea mult respect pentru „Ziua Eroilor”, primarul și viceprimarul de la Vlădești s-au urcat pe monumentul eroilor din localitate pentru a-și face un selfie. Momentul a fost considerat atât de tare de către cei doi aleși locali din Vlădești, care sunt și naș și fin, încât au decis să le arate și locuitorilor din comună postând imaginea pe pagina de Facebook a Primăriei, cu următorul mesaj:

„Niciodata nu uităm de eroii noștri indiferent de vremurile în care trăim. La sărbatoarea Înălțării Domnului la Cer o lumina aprinsă, o rugăciune pentru toți eroii neamului din toate timpurile, care s-au jertfit pe câmpurile de luptă pentru întregirea neamului, libertatea și demnitatea poporului român”.

Respectul primarului Cristian Dică Hristu și al viceprimarului Emil Bușescu pentru eroii neamului românesc s-a urcat, la propriu, până și pe monument.

La câteva minute după ce a fost postat superbul selfie pe rețeaua de socializare, poza a fost ștearsă, dar a fost imortalizată la timp de o parte din consătenii scandalizați de gestul celor doi.

Primarul și viceprimarul au fost mustrați de locuitori pe pagina de Facebook a Primăriei: „Cam așa arata respectul, față de strămoșii noștri din partea voastră. În loc de scuze, ați sters fotografia în care erați foarte mândri” și „Probabil s-au înălțat prea mult și au rău de înălțime”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea