Avocații din Baroul Argeș - o nouă donație către Spitalul Județean

# Alte patru saloane ale Secției de Boli Infecțioase, dotate cu televizoare

O nouă donație importantă pentru Spitalul Județean de Urgență Pitești! De această dată, avocații din Baroul Argeș au donat 4 televizoare. Acestea vor fi montate în saloane din cadrul Secției de Boli Infecțioase, acolo unde, în prezent, sunt internați pacienți suspecți de coronavirus. Reamintim că, în urmă cu o lună, avocații Baroului Argeș au donat către aceeași unitate medicală și un tunel dezinfectant.
“Avocații din Baroul Argeș sunt alături de cadrele medicale și pacienții Spitalului Județean de Urgență Pitești, întotdeauna, la nevoie. După ce, în urmă cu o lună, am donat un tunel dezinfectant, amplasat la intrarea în Blocul Operator, dispozitiv necesar pentru protecția cadrelor medicale, continuăm donațiile. Aceste televizoare vor dota o parte dintre saloanele Secției de Boli Infecțioase”, a declarat av. Luminița Ioana, decanul Baroului Argeș. “Ne bucurăm că prin această donație putem aduce un dram de bucurie pacienților care sunt și care urmează să fie internați în cadrul Secției de Boli Infecțioase”, a completat av. Dragoș-Andrei Nicolescu, prodecanul Baroului Argeș.
Reamintim că la jumătatea lunii mai alte cinci saloane au fost dotate du televizoare după o donație făcută atunci Spitalului Județean de către reprezentanții magazinelor DIODA din Curtea de Argeș. “Pe tot parcursul acestei pandemii am avut susținere, fapt care îmi aduce o mare bucurie. De această dată, mulțumesc avocaților din Baroul Argeș, care s-au gândit la pacienții noștri”, a declarat Adriana Molfea, managerul Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea