Reducere de 10% pentru plata integrală a impozitelor locale până pe 30 iunie, la Mioveni

Cetățenii din Mioveni mai au la dispoziție câteva zile pentru a-și achita cu reducere impozitele locale. Contribuabilii, persoane fizice, care își achită integral, cu anticipație, până la 30 iunie 2020, obligațiile fiscale beneficiază de o reducere de 10%, potrivit legislației în vigoare.
Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a anunțat, că în contextul riscului de răspândire a epidemiei cu COVID-19 și pentru a veni în sprijinul contribuabililor se amână primul termen de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020.

Prelungirea termenului până pe 30 iunie 2020 este prevăzută în OUG nr. 29/2020, publicată în Monitorul Oficial nr. 230 din 21 martie, act normativ care a intrat în vigoare odată cu publicarea.
În cazul în care impozitele locale, aferente anului fiscal 2020, nu sunt plătite anticipat, acestea pot fi plătite în două tranşe egale, la termenele scadente, respectiv 30.06.2020 şi 30.09.2020.
Pentru a reduce birocrația, Primăria Mioveni, prin Direcția de Impozite și Taxe Locale, a pus la dispoziția cetățenilor o infrastructură modernă și eficientă, care să le permită să-și achite contribuțiile la bugetul local în cel mai scurt timp și în condiții de deplină siguranță.
Astfel, contribuabilii pot opta pentru plata online care se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul http://www.ghiseul.ro, secţiunea plata cu autentificare şi selectând „Primăria oraşului Mioveni” din lista de instituţii.
Pentru plățile efectuate cu carduri prin intermediul ghișeului virtual de plăţi la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria oraşului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision.
Informaţii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea