La loc comanda! Dan Hodoș s-a reîntors în fruntea PLUS Argeș

 

Filiala PLUS Argeș are o nouă conducere aleasă și validată în ultima Convenție Județeană, care a avut loc în weekend-ul ce a trecut. Dan Hodoș a revenit la conducerea organizației județene!

„Odată cu această reconfirmare a conducerii Biroului Filialei Județene și cu relaxarea condițiilor sociale, după luni în care am fost sub alertă de COVID, PLUS își intensifică activitatea politică, pregătindu-se de alegerile locale”, informează conducerea partidului.

 

Reamintim că în luna martie, Hodoș a fost demis de colegii de partid, în urma unei moțiuni de neîncredere. A urmat o serie de interimate în fruntea partidului, iar în cele din urmă acesta a fost reales ca președinte, primind, din nou, încrederea colegilor săi.

Astfel, Biroul Județean PLUS Argeș este format din: Dan Hodoș - președinte, Alexandru Marinescu - secretar general, Florin Plecanciuc - trezorier, Adrian Marinac - comunicare, Eugen Ștefan - Strângere fonduri, Virgil Chivu - campanii, Alexandru Ștefan - organizare, , Cristian George Zidaru - Resurse Umane.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea