Hai la Muzeul Golești!

E clar! Conducătorii Muzeului Golești sunt la zi cu tehnologia informației, cu modul, actual, de comunicare. Vizitatorii s-au înmulțit până la câteva zeci de mii, copiii vin să petreacă, alături de părinți, câteva ore în aer și în iarbă. Iar Muzeul știe să îi atragă, știe să își vândă marfa. Iată cum sună un astfel de anunț, recent postat pe paginile de socializare:
Vă invităm să petreceți o zi la Muzeul Golești, locul în care se împletesc într-o armonie perfectă profunzimea miraculoasă a satului românesc și viața burgheză de odinioară a strălucitei familii de patrioți români, boierii Golești. 14 hectare de pajiște, copaci seculari, flori, culturi de viță de vie și pomi fructiferi vă oferă cea mai plăcută companie și un mediu curat, aer înmiresmat de tufele de trandafiri care dau un spectacol unic și triluri de păsărele.
Puteți petrece o zi la Muzeul Golești, locul în care se oprește timpul și tihna odinește mintea, sufletul și trupul, iar copiii pot zburda liberi, într-un mediu sigur și curat. Muzeul Golești este deschis zilnic, între orele 09.00 - 17.00.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea