Primarul din Corbi face un apel pentru unirea forțelor de dreapta la alegerile locale

După ce și-a demonstrat succesul în afaceri, Virgil Baciu, în urmă cu opt  ani a trecut la un alt domeniu, și anume, administrația locală. Determinat de dorința de a-și vedea localitatea natală, comuna Corbi, prosperă, comună care nu avea nici măcar  un sat alimentat cu apă potabilă, Baciu a candidat pentru postul de primar pe care l-a și câștigat , de atunci, fără emoții. În toți acești ani, comuna Corbi a cunoscut o fulminantă dezvoltare în aproape toate domeniile. Dacă, la începutul mandatului său, niciun sat nu era alimentat cu apă potabilă, iată că acum toată comuna beneficiază de această utilitate atât de stringentă pentru populație. Și în domeniul infrastructurii rutiere comuna Corbi a cunoscut mari progrese, asfaltându-se multe drumuri în toată această perioadă. Dar toate domeniile din administrația locală Corbi au cunoscut vizibile dezvoltări.
Acum, Virgil Baciu, primarul comunei Corbi, vrea să demonstreze că se poate face politică în favoarea cetățeanului și din funcția de Președinte al Consiliului Județean. Este omul care a demonstrat succesul atât în afaceri, cât și în administrație. De priceperea sa se aude vorbind aproape în tot județul. Până și primarii de la alte partide îl laudă pentru câte a reușit să întreprindă în acea localitate care părea uitată de civilizație. Virgil Baciu va încerca să rezolve problemele tuturor comunităților din teritoriu dacă va ajunge președinte. Însă, după cum declară chiar domnia sa, acest lucru este posibil doar adunând forțele de dreapta.
Virgil Baciu: ”Victoria, într-un județ condus, timp de 30 de ani, doar de un partid, poate surveni dacă forţele de dreapta vor lăsa deoparte orgoliile mărunte şi se vor uni, sprijinindu-şi reciproc candidaţii cu cel mai bun scor electoral în fiecare localitate din Argeş. Nu este timp, nu este loc pentru orgolii.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea