PSD Argeș, despre Apostoliceanu: „Nu contează onoarea, demnitatea, orgoliul, nu contează din partea cui va candida, important e să candideze”

PSD Argeș a declanșat furtuna după ce Sorin Apostoliceanu s-a pozat, în sfârșit, cu liberalii. Reacția acestora vine după declarația dată de Apostoliceanu  pentru o publicație online în care susținea că proiectele sale au fost împiedicate... 
„Am încercat foarte multe proiecte în PSD Piteşti, am încercat la Primărie să fac foarte mult lucruri, să aduc o viziune nouă şi din păcate toate proiectele mele au fost împiedicate, culminând cu proiectul privind transformarea Pădurii Trivale în arie protejată de interes naţional. Am încercat să găsesc deschidere în altă parte pentru a îmi pune în aplicare proiectele pe care le am şi pentru a schimba oraşul, să facem lucruri bune. Și am găsit această deschidere în PNL Argeș”, susținea viceprimarul Apostoliceanu pentru Financiarpress.ro.

„PNL-ul și candidatul împiedicat”

Într-un comunicat intitulat „PNL-ul și candidatul împiedicat”, pesediștii îl atacă pe viceprimarul Piteștiului, spunând despre acesta că „fuge la alt partid doar pentru a fi pus candidat”.
„Penibilul continuă la PNL. Deși nu ratează nicio ocazie să spună cât de nociv este PSD, PNL-ul lansează cu surle și trâmbițe ca pe un mare salvator al Piteștiului, candidat la funcția de primar al Municipiului, pe nimeni altul decât viceprimarul PSD. Arătând că se potrivește perfect cu cei care tocmai l-au achiziționat, fostul PSD-ist (de fapt încă pesedist cu cotizația plătită și pe luna în curs) iese cu o declarație de un penibil demn de comunicatele de presa redactate de noii lui colegi liberali, în care spune ca el a avut multe proiecte dar au fost împiedicate. Nu reiese foarte clar cine și ce a fost împiedicat. Dacă ar fi să ne luăm după exprimarea domnul viceprimar, proiectele au fost împiedicate. Deci, fiind împiedicate, nu aveau cum să meargă. Sincer, noi nu avem cunoștința despre marile dumnealui proiecte. Nu au fost prezentate niciodată în cadrul partidului, nu au fost prezentate, din câte știm noi, nici publicului larg. Dovada stau postările de pe pagina domniei sale de Facebook unde, nu mai departe de ieri, domnul respectiv publica plin de mândrie realizările Primăriei, lucru pe care-l face de ani de zile, de când e viceprimar, distribuind de câteva ori pe zi realizările Primăriei Pitești. Așa că nu ne putem da seama despre ce proiecte împiedicate vorbește dumnealui.
Nu l-am văzut pe domnul respectiv prezentându-și public proiectele împiedicate, nu l-am văzut văitându-se că nu este lăsat să-și realizeze proiectele împiedicate, nu l-am văzut nici dându-și demisia din funcția de viceprimar sau din partidul care nu-l lăsa să-și realizeze proiectele împiedicate, nu l-am văzut făcând greva foamei în fața Primariei unde era împiedicat să își realizeze proiectele împiedicate. Îl vedem, în schimb, fugind la alt partid doar pentru a fi pus candidat. Acest lucru demonstrează un fapt pe care noi îl știam demult - singurul mare proiect al dumnealui, dacă am fi răi am spune că și acesta este unul împiedicat, este acela de a deveni candidat la Primăria Pitești. Pentru a și-l pune în operă, domnul viceprimar a dovedit că nu se dă în lături de la nimic. Nu contează onoarea, nu contează demnitatea, nu contează orgoliul, nu contează din partea cui va candida, important e să candideze. Se pare că a reușit”, se arată într-un comunicat emis de Biroul de Presă al PSD Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea