LA MULȚI ANI, MIOVENI!

Comunitatea din Mioveni a îmbrăcat, lunea trecută, haine de sărbătoare, onorându-și protectorii spirituali, Sfinții Apostoli Petru și Pavel, bucurându-se cu smerenie și de hramul Catedralei care le poartă numele şi totodată, sărbătorind Ziua Oraşului Mioveni – 535 de ani de la prima atestare documentară.
Primarul Ion Georgescu: „Dragi locuitori ai orașului, în nume personal și în numele Consiliului Local, vă dorim succese în activitatea zilnică, perseverenţă şi performanţă, pentru că doar împreună putem contribuim la progresul, prosperarea şi promovarea oraşului nostru.

Fie ca această zi de sărbătoare să aducă pentru fiecare dintre noi o sursă de bucurie şi un îndemn de a fi mai buni, mai toleranţi şi mai activi la viaţa comunităţii, astfel încât, Mioveniul de mâine să fie unul modern și prosper, cât mai atractiv pentru generaţiile care vin.
În această zi deosebită, cu o încărcătură spirituală aparte, merită să ne gândim doar la lucrurile frumoase pe care ni le oferă Mioveniul, la evenimentele care ne-au făcut inima să tresare de bucurie, la realizările care ne unesc.
Urez tuturor locuitorilor oraşului multă sănatate şi bucurii, iar celor care astăzi își sărbătoresc onomastica, le doresc o zi minunată și o viață plină de fericire și realizări! La mulți ani, MIOVENI!”

 

Slujba oficiată de hramul  Catedralei "Sfinții Petru și Pavel" din Mioveni a respectat normele de distanțare fizică

Slujba oficiată în această zi, la sărbătorirea hramului Catedralei "Sfinții Petru și Pavel" din Mioveni a respectat normele de distanțare fizică, zonele fiind marcate cu stikere aplicate pe pavajul de granit, totodată enoriașii primind și câte o mască de protecție la intrarea în curtea lăcașului de cult.
Chiar dacă participarea credincioșilor a fost mai restrânsă, raportat la prezența numeroasă din anii trecuți, bucuria din sufletele oamenilor, atât celor prezenți în curtea catedralei, cât și a celor de acasă, care au putut participa online la slujbă, a fost la fel de mare, iar dragostea față de Dumnezeu la fel de puternică!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea