Mircea Andrei, despre candidatura lui Cătălin Gherzan la Primăria Pitești: „Este o soluție curată!”

Două numiri importante în Partidul Ecologist Român Filiala Argeș.  Cătălin Gherzan a fost desemnat, în mod oficial, pe 10 iulie, candidatul Partidului Ecologist Român (PER) Argeș la funcția de primar al Piteștiului. Anunțul a fost făcut de Mircea Andrei, secretarul general al PER, într-o conferință de presă susținută la sediul partidului. „Cătălin Gherzan este un om cunoscut al Piteștiului. Este un om de afaceri, este jurist. Și în primul rând este un om care vrea foarte mult să câștige această bătălie electorală”, a precizat Mircea Andrei. De asemenea, o altă numire importantă a fost făcută chiar la conducerea PER Argeș.

Omul de afaceri Eduard Florea a preluat președinția filialei argeșene , funcție deținută până acum de către Mircea Andrei. Eduard Florea este managerul unei firme de transport. „O să încep prin a mulțumii conducerii și colegilor mei pentru încrederea acordată. Această investitură este una pentru echipă, ci nu pentru un om. Consider că încrederea a fost acordată echipei din care fac parte. Am învățat din business și vreau să aplic și în partea politică aceeași idee că numai în schipă se pot face lucruri”, a precizat Eduard Florea.

 

Mircea Andrei: „Să alegem un om care se ocupă cu educația copiilor”

Cătălin Gherzan a susținut că intențiile PER de a ecologiza municipiul sunt foarte serioase, mai ales că Piteștiul este unul dintre celemai poluate orașe din România.
„Eu sunt candidatul PER la Primăria Pitești. Știți foarte bine că intențiile mele de a ecologiza orașul sunt la cote înalte. Toate lucrurile pe care le vedem că nu sunt în regulă și pe care le amendăm, cu siguranță ne vom ocupa de ele  la momentul în care noi vom lua Primăria Pitești. Noi însemnând eu alături de colegii mei. (…) Una dintre dorințele mele are legătură cu modul în care se construiește într-un ritm haotic, fără a respecta orice normă ecologică. Când spun acest lucru mă refer la felul în care ne protejăm oamenii, pe noi și pe copiii noștri, bătrânii noștri, de această poluare.  Poluarea este la cote înalte în Pitești, fiind unul dintre orașele cele mai poluate din România.”, a precizat Cătălin Gherzan.
De asemenea, Mircea Andrei a mai adăugat: „Ne-am gândit mult la această candidatură și eu cred că este o soluție curată. Este un om care nu a umblat prin partide, iar lucrul cel mai important dintre toate este că, dacă vă uitați la profilul candidatului, veți descoperi cu ușurință că este un om care se ocupă cu educația copiilor din Pitești. Știți bine că principala activitate a dl. Gherzan este o unitate școlară, cu sute și mii de copii. Cred că este un lucru important să ne gândim și să alegem un om care ne educă copiii și cred că dacă a putut să facă acest lucru, poate face mai mult și pentru municipiul Pitești”.
În acest moment, PER Argeș numără 84 de organizații, având aproximativ 3000 de membri.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea