Emil Angheloiu, șeful de la Permise, iese la pensie

# Începând cu 3 martie atribuțiile sale au fost preluate de comisarul-șef Marian Ivan (foto dreapta)

Comisarul șef Emil Angheloiu, de la Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Argeș, iese la pensie  începând cu data de 15 iulie, la vârsta de 57 de ani. Acesta a fost înlocuit din funcție, începând cu data de 3 martie, chiar înainte de intrarea țării noastre în stare de urgență. Se pare că s-a luat această decizie în urma unui control desfășurat în cadrul instituției.

 

Cu toate acestea, Emil Angheloiu a fost greu de înlocuit, acesta intrând în concediu încă de la acea dată. În perioada în care acesta a fost în concediu, locțiitor la comandă a fost numit comisarul-șef Marian Ivan.
„Dl. comisar-șef Marian Ivan este deocamdată împuternicit. Eu după data de 15 iulie sunt pensionar. Am avut concediu restant din anii trecuți și am beneficiat de aceste zile”, ne-a precizat Emil Angheloiu.
Referitor la controlul efectuat în cadrul SPCRPCIV Argeș, Comisarul șef Angheloiu susține că a fost un control uzual, care se face anual în cadrul Serviciilor din fiecare județ: „A fost un control, de la Direcție, profesional, pe linia noastră... Nu a fost nimic important... Eu mi-am făcut treaba, ies pe ușa din față. Sunt unul dintre cei mai vechi șefi de Serviciu din țară. Eu mi-am făcut datoria față de Serviciu, față de Instituția Prefectului. Când am plecat eu în concediu , am lăsat programările de pe o zi pe alta”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea