Reacția PSD Argeș după lansarea lui Apostoliceanu la Primăria Pitești, din partea PNL

# „Ce poate fi mai penibil, mai mincinos și mai lipsit de onoare decât să prezinți ca pe o mare realizare un candidat furat de câteva zile?”

„Penibilul liberalilor argeșeni atinge cote maxime. Lansarea candidatului împiedicat, Apostoliceanu, a fost anunțată triumfal printr-un comunicat de presă de-un penibil greu de imaginat. «PNL vine cu cea mai bună soluție pentru Pitești!» - își încep liberalii comunicatul mincinos prin care încearcă să-și mintă în primul rând propriii membri. Ce poate fi mai penibil, mai mincinos și mai lipsit de onoare decât să prezinți ca pe o mare realizare un candidat furat de câteva zile de la un partid despre care nu pierzi nicio ocazie să spui că este cel mai rău și mai de nefrecventat partid?

 

Ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, pentru a duce penibilul la un nivel și mai ridicat, comunicatul de presă  conține încă o frază care începe în felul următor: «Toată echipa PNL a salutat această decizie...». Suntem convinși! Mai ales cei patru membri marcanți PNL (și echipele lor) pe care conducerea liberalilor argeșeni i-a păcălit punându-i să se joace de-a candidații, făcându-i apoi de râs prin aducerea unui candidat din afara partidului, punându-le astfel la îndoială activitatea și prestigiul.
Încercând să acopere într-un fel penibilul în care se află prin aducerea candidatului împiedicat, liberalii ne spun că respectivul este «un reprezentant al administraţiei piteştene...». Ce uită să ne spună este faptul că distinsul domn împiedicat nu a ajuns viceprimarul Piteștiului dând concurs pe post, ci candidând pe lista de consilieri a PSD și că a fost, până în ziua dezertării la PNL, secretar executiv al PSD Pitești.
De asemenea, comunicatul de presă al PNL vorbește și despre planurile de viitor ale mărețului partid istoric: «Partidul Naţional Liberal are ca obiectiv replicarea în cât mai multe comunităţi a modelului de succes al administraţiilor liberale de tradiţie, venind cu candidaţi pregătiţi să transforme comunităţile pe care le conduc.» E drept că măreții liberali nu ne spun de la ce partide au de gând să procure candidații pentru aceste comunități. Ne spun însă un lucru care ne lămurește pe deplin în ceea ce privește nivelul la care au ajuns onoarea și mândria acestui partid: «Nu este timpul pentru orgolii politice!». Sigur! Important este doar să câștige, prin minciună, niște  alegeri în care le vor prezenta cetățenilor niște candidați aduși de la diverse formațiuni politice pe care îi vor vopsi cu sprayul, în curtea partidului, în culorile PNL. Bravos, PNL! Halal să-ți fie!”, se arată într-un comunicat de presă emis de PSD Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea