Eftimex pierde încă un teren, prin hotărârea Tribunalului Comercial Argeș

Eftimex Grup, odată una dintre cele mai cunoscute societăți din Argeș din domeniul proiectării de drumuri, poduri, alimentare cu apă, canalizare, servicii de arhitectură, construcții civile și industriale, servicii de montaj tâmplărie aluminiu și instalații termice, a intrat în insolvență, în anul 2012. Insolvența a fost cerută după ce administratorii companiei au decis că asta este singura soluție de salvare a firmei. Situația nu s-a redresat, Eftimex intrând în faliment, de gestiunea afacerior ocupându-se, în prezent, Casa de Insolvență GMC, din Craiova.

În ultimii ani, lichidatorul judiciar al Eftimex s-a concentrat pe recuperarea, pe calea instanței, a unor sume pe care a considerat că le poate obține de la primăriile din județ, în contul firmei falimentare. Este și cazul Primăriei Budeasa, unde, însă, societatea nu a avut câștig de cauză, nici la Judecătorie și nici la Tribunal. Ulterior, s-a trecut la valorificarea bunurilor firmei. Unul din beneficiari este chiar cunoscutul artist Florin Călinescu. Averea imobiliară a îndrăgitului actor s-a completat, cu ceva timp în urmă, cu teren, la Băbana, teren cumpărat la o licitație. Lichidatorul, Casa de insolvență GMC, din Craiova, a vândut – iar Florin Călinescu a cumpărat – imobilul de 4000 m.p. ce a aparținut firmei Eftimex (pe vreme aceea, în insolvență).
Săptămâna trecută, Tribunalul Comercial Argeș a hotărât să aprobe cererea depusă pentru vânzarea imobilului  ”teren de 2.500mp din com, Merişani”.  Aceeași instituție a dispus ”aprobarea vânzării prin licitaţie publică a imobilelor rămase nevalorificate”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea